- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
többször felolvasták (pl lentebb Linusék is) és kinnt is van a weben, mit szeretnél még látni? Hátha meghamisították?
A másik, hogy szerintem attól, hogy felíratkozol egy nvidia levelezési listára (vagyis egy olyan listára, hogy tesztelő vagy, akarsz kártyát), attól még nem vettek meg. Kb a 15 éves gamereket lehetne megfogni azzal, hogy kapsz tesztre kártyát, egy komolyabb céget sokkal nehezebb, mert ez nem egy 40 millás kocsi, hogy megrázza, ha megkell vennie valamit. (az idő lehet tényező, max jóban kell lennie egy nagykerrel, és nem az nvidiával).
Jelenleg a megjelenő játékok tesztjét is hasonlóan oldják meg sok helyen. Felíratkozol, kapsz egy kulcsot, leteszteled, azt kész, és közel se biztos, hogy jót írnak róla, csak azért, mert kaptak kulcsot. -
makkmarce
őstag
válasz
RudiLicenc #84 üzenetére
néztem róla videókat, olyan, mintha a nem RT-s fényeket szándékosan elcseszték volna. Mondjuk rt nélkül is lehete GI map, és akkor nem lenne minden tök fekete, ahova nem jut el a directional light. Olyannak tűnt a játék, amit full RT-re csináltak csak, az rt nélküli fényekkel meg nemigazán foglalkoztak.
Ha nagyon lassú AMD-n, akkor az azért is lehet, mert a régebbi DXR-t használják, amit az AMD nemigazán támogat rendesen (lásd minecraft, ahol szintén óriásiak a különbségek).
Presze utól nem éri az NV-t, de azért nem játszhatatlanra lassulna tőle. -
makkmarce
őstag
én AMD fan vagyok, de kérdés nélkül RT+quality DLSS-el(vagy sima RT-vel, ha bírja, mert azért ront rajta) nyomnám végig a CP-t, 1440p 40 fps nekem elég (lenne, meg ha lehetne kapni normál áron új kártyát...)
Nekem a 40 fps is elég, viszont nézzen ki szépen, ez úgyis egy RPG.
Régen minden konzol játék 30-al futott, csak most lett perverzió ez a 150 fps-el akarok játszani. OK, a CS:GO-ba okés, de máshol minek?
Nézzen ki gyönyörűen, azt kész. A mozinál se sírok, hogy miért csak 24.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Óvodások homokozója
- Elite: Dangerous
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Subaru topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest