Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darmol

senior tag

válasz genlog #209 üzenetére

Na ne. Sorrendiség nem számít?
    És ha nem, a H.U alapvetően sajtó. Szerinted egy sajtónak írt levél nem publikus? Miért nem? Mert a levél íróját negatív színben tünteti fel? Akkor minek írta a levelet? A sajtónak.
    Ne akard védeni a védhetetlent. :W

#208 Én is ezt mondom. :K

• Darmol

senior tag

Szinte már mindent leírtatok pro és kontra amit hozzászóltam volna kezdve azzal, hogy először nekem is a #41 ugrott be. :DDD
    És nem valóságtól elrugaszkodott irányba ment el a topik ahogy szokott. ;]
    Kivétel persze 1-2 ember, akik láthatóan a spenótot is brokkolival eszik. :U
    A H.U szerintem összehasonlíthatatlanul kisebb hibát vétett, mint az nV. nV mentségére mondva, nekem a levél fogalmazásából úgy tűnik (kiemelve az ominózus "mi játékosok" megfogalmazást, ami személyes érintettséget feltételez, és cég nevében eljárva nem irkál ilyeneket az ember), hogy a levél totál magánakció volt valami ifjú titántól.
    nV javára írható, hogy nem álltak bele a hülyeségbe (hja, nem magyar politikusok) és pillanatok alatt bocsánatot kértek. Többet szerintem ne is várjunk mert abból az következne, hogy az nV nem a megfelelő embereket alkalmazza. Bármiben. Pedig ők sosem hibáznak. :U

Egyébként pedig mindenki vegyen nV kártyát! AMD szar! És nincs semmi olyan hátsó szándékom, hogy jövőre tervezek fejleszteni 6XXX-re és pozíciójavítás céljából írom ezt. Nem-nem. :N

Új hozzászólás Aktív témák