Új hozzászólás Aktív témák
-
ő egy kiemelt partner sok sok pénzt keres azzal, hogy Nv előnyben részesíti sok más oldallal és csatornával szemben.
Neked lehet hogy elég nekem és sok embernek nem elég hogy egyetlen játékban lássa hogy egy teljesen új architektúra mit fejlődött RT és DLSS terén ráadásul aza játék még csak nem is DX alapon tolja az RT-t....
Nem azt várták el tőle hogy Mindenképpen az nvidia nyerjen az Amd vel szemben , mert a 3080 megjelenésekor még nem is volt RDNA2 kint de ha kint lett volna se lenne jobb RT ben.
Minden oldal tesztel RT vel a H.U nem tette meg, csak egyetlen játékkal éppen megemlítve. Ebből is nekem az jön le hogy nem volt neki semmiféle megkötés eddig.
Ha ő pénzt kap cserébe, adnia kell érte valamit nem más egy színvonalas tesztet amiben kiszolgál sok követőt és kiszolgálja azt a céget is akivel ő zsebre tesz szép summákkat.A kiszolgálás nem azt jelenti hogy mindenképpen az nvidia nyer( hisz nem is volt konkurencia) hanem azt hogy bemutatja a követőinek azt is amiért dolgozik a partner cég, esetünkben az RT és DLSS mit hoz ebben egy új architekt. Nem egy fél dx nélküli játékban.
Lehet azt mondani hogy ő jó fej és szegény de eddig nagyon sok sok embert és pénzt szerzett azzal ,hogy első nap tesztelhetett.
Mondom ezt az mellett, hogy amúgy nagyon bírom én is őt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest