- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
dajkopali #44 üzenetére
De itt nem csak szakemberek vannak, és ebben a témában én sem vagyok az. Így a hír miatt több napi kutakodás lesz szakemberekkel, mire valamire jutok majd. Ugyanis nem szeretem a hibás rendszereket (paranoia a szakmám miatt?
), ellenőrzöm ahol lehet. Ezzel más is lehet így, aki szintén nem szakember, esetleg annyira sem mint én.
OK, figyelem a fejleményeket.
Azért lenne egy ötletem. Ha vannak nem érintett "filléres" típusok, azokat jó lenne tudni, ugyanis mivel publikussá vált a hír hallatán, jó lenne kritikus ponton befoltozni. Ha máshogy nem megy, gyors cserével. Lehet, hogy ez lemondásokkal jár sok esetben, de megnyugtatóbb lehet, mint "várjunk, majd csak lesz valami".
Természetesen engem is érinthet, de van tartalék "más" raktáron, így akár a gyors csere is segíthet. De ha ugyanolyan, akkor nem.
-
liksoft
nagyúr
válasz
dajkopali #39 üzenetére
Nem szeretnék kukacoskodni, de akkor a lista és a magyarázat is kellene magyarra fordítva. Ez a cikk így féllábas. Azt már csak félve említem, hogy a PH! fórumának nyelve magyar, így a cikk értelmezhetősége sem ártana ezen a nyelven. Azt meg méghalkabban, hogy nem mindenki tud perfektó ángliusul, hogy ezt megtegye.
Ha lesz kiegészítés, előre is köszönöm mindenki nevében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest