- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
webfejleszto
csendes tag
DeepL-t istenítik mostanság, de a Google Translate is sokat fejlődött.
Angolról fordítottam németre velük ugyanazt a szöveget és a DeepL-nél érdekes módon a személyes névmásoknál egyes szám többes szám összefüggésben jobb volt a Google.
Használtátok már ezeket összehasonlítva? -
nemlehet
őstag
Én se hinném hogy bárki jobbat tud összehozni mint a google, nekik van pénzük és adatuk hozzá hogy ezt csiszolgassák...
Amúgy én nem tudom ez mennyire lesz életképes. Ha felküldi valami szerverre elemezni az elhangzottakat annak a cégek nem fognak örülni....
Plusz pont egy business meetingen fontos hogy ne legyenek félrefordítások vagy félreértések. Webex-et nem éppen átlag Józsi szokott használni hogy az unokákkal csevegjen. -
Feri7619
tag
Előbb utóbb ide is beszivárog a mesterséges intelligencia, ami már szövegkörnyezetet is vizsgál + tanulni is képes. Ez a jövő. Elkerülhetetlen! Szerintem 10-15 éven belül egy hétköznapi beszélgetés általános témákról, nem fog nehézséget okozni okkor sem, ha nem beszélek Japánul vagy Kínaiul. Bár az tény, hogy minél kisebb egy ország, annál kevesebb érdek fűződik egy, a nyelvén is jól működő épkézláb tolmácsprogram megalkotásához. Tehát Angolról Kínaira előbb fog magasabb minőségi színvonalon működni, mint Magyarra! Nem véletlen, hogy a konzolok és más játékok Magyar felirataival SAJNOS csak nagyon kevés játék büszkélkedhet, de Orosszal vagy Némettel szinte mindegyik! A Magyar felirattal egyszerűen nem bajlódnak mert olyan kevés eladás várható, hogy számukra ez érdektelen opció. Sajnos... Reméljük minél hamarabb használható lesz az AI erre a feladatra is, sokkal tökéletesebb fordítások elérésére, mint jelenleg.
-
dabadab
titán
Ha megnézed, hogy mit tud mondjuk a Youtube-on az autogenerált + autofordított felirat, akkor nagyjából látni fogod
Én most viccből megnéztem ezt angol->magyar irányba és olyan gyöngyszemeket kaptam, hogy "Leon sokkal többet főz, hogy ha van repülő. Olívia nagyon puhává teszi a felfüggesztéseket". Nem, nem valami főzős műsor, hanem egy endurómotor tesztje
-
Vali
friss újonc
Hatalmas innováció.
Viszont ha már pont a nyelvek közötti megértésről szól a hír, akkor a magyar cikkben azért érdemes lett volna legalább megemlíteni, hogy az eredeti bejelentés arról szól, hogy angol nyelvről 100 nyelvre fordít... -
Erre kiváncsi lennék mennyire működik hatékonyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- PayPal
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest