- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
KAr erted mindend szo, ha nem fogod fel, hogy nem kene plusz akadalyokat gorgetni a masik ele.
Szerinted kell, mert hadd erosodjon, hadd hulljon a fergese, aki nem birja, menjen csak el errola teruletrol. Holott szerintem fair play kene, ha megallja egy teszten ugyanugy egy no meg a ferfi a helyet, akkor ne azert vegyek fel a ferfit, mert az a terulet ferfias ( es ne azert a not, mert o meg no) .
Az , hogy en meg tudtam csinalni, nagyban koszonheto a bulldogtermeszetemnek, hogy megyek elore, es nem adom fel. De amin atmentem, ott nagyon sok ember lehet mar az elso korben agyo viszontlatasrat mondott volna. Nemtol fuggetlenul. Hidd el , rengeteg munka van benne.
Ha nem adod meg a megfelelo tajekozatast, ha akadalyokat gorditesz, ha biologialig alkalmatlannak tartod, pont az a psziches terror, amirol korabban beszeltem. Es emiatt nem fogja valasztani. Es lehet jobban erdekelne oket.
Ajanlom az alairasom.
Huma:szerinted. Az en tapasztalatom mas, mondhatnam , a tapasztalataim alapjan a ferfiak jobban felneka darazstol mint a nok. Altalanossagban nagy tobbseguk, mert akiket ismerek, azoknal ez volt a tapasztalat. Erted mar mi a gond az erveleseddel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest