- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #59 üzenetére
csak ez itt már a sokadik...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TheBikerider #14 üzenetére
Igen kb tőlük nyúlták le, csak itt kerek az óra
Még
Hugom, most vett egy P20 Pro-t, előtte iPhonozott 9 évig és Ő is mondta, hogy nagyon iphoneos vonások vannak a P20 Proban, menü gombok, kapcsolók, fogaskerék meg stb.
-
hogabesz
aktív tag
Akkor máshonnan közelítem meg a dolgot. Van -e itt olyan, akinek bármi problémája adódott abból, hogy nem kapta meg azokat a bizonyos biztonsági frissítéseket? Vagy az ismeretségi körben akad valakinek ilyen illető? Értem, hogy mindenki várja ezeket, csak az igazi okát nem, hogy miért is?
-
7Heads Drago
veterán
Ha mégis van, akkor windows-nál marha egyszerűen visszatérsz a régire. Nekem Mate 10 pro-m van és itt volt volt már gond frissítés után. Pont ezért nem is szoktam egyből fejest ugrani. Ha minden király felőlem mehet rá, de csak azért hogy ne tudjanak hívni és fogyjon a netem nem fogok frissítgetni. Ez sajnos más teloknál is előfordul, nem csak a Huaweinél. Nekem konkrétan semmit se ad a frissítés.
-
hogabesz
aktív tag
-
-
-
törölt tag
válasz
gyonyoruwok #57 üzenetére
Ezek egy korai kínai kampányból szedett képek. Tehát az emberek igen nagy része a cikk kapcsán találkozott először ezekkel reklámokkal. A cikk célja pedig pont a hangulatkeltés volt, ezért veszik át sorra a különböző oldalak.
Legalább akkora megvezetés, mintha a képre oda lenne írva, hogy P30 -cal készültek.
-
retroid
senior tag
válasz
TheBikerider #60 üzenetére
HUAWEI \ HONOR nagyon átment leszarom stílusba ha nem a flagship van a kezedbe.... Elhiszem hogy jó telefonok de azért igenis ne csak a 200k felett létezzen support...
-
Addig vagy jó náluk,még meg veszed a telefont,utána szarnak a szádba.Megvetted és nekik ez a lényeg.(ilyenek ezek
)
Nekünk is van itthon egy Samu j5 2016,hibátlanul működik és frissül folyamatosan.Igaz,főverziót már nem kap,de biztonsági,meg egyéb “tökömtudja” frissítések jönnek rá. -
-
retroid
senior tag
Azért a Huawei is elmehet a fenébe...
Oké hogy a HONOR külön divizió de basszus a nem annyira olcsó 8X még mindig novemberi frissítésnél tart így március közepén....
Ha nem a flagship modelled van ott rohadjon meg a telefonod....
Remek ellenpélda a Samsung J5 2016 még nemrég is kapott frissítést.....
Arról nem is beszélve hogy pl ARCore támogatást a Mate 10 PRO és a V(iew)10 már meg se kapta amíg a P20 széria igen azonos HW mellett....
Soha többet Huawei hajrá Samsung!
-
gyonyoruwok
tag
tegnap híreket nézegettem melóból hazafele, és vagy 3 ilyen cikk szembejött, hogy lebukott a huawei. azt hittem csak clickbait, meg hangulatkeltés, de az itteni kommenteket elnézve úgy tűnik, tényleg sokan átverve érzik magukat, amit nehezen tudok hova tenni
nekem egyértelműnek tűnt, hogy ezek a képek csak a telefon zoomképességét voltak hivatottak jelképzeni. hisz a vak is látja, hogy nem most lőtték őket a P30 Pro-val. csak reklámok
na mindegy, legalább lehet megint szidni őket
beugrott egy reklám valami pickupról talán, itthon is ment a tévében, amiben valami nagy szörnyek, meg talán egy T-rex elől is kitér, olyan jól manőverezik, haha -
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #54 üzenetére
Nem tudom hogy jön ide az Apple. Nem arrol van szó, hogy minden Huawei cikk "fekete posztó" nekem, hanem arról, hogy az általam linkelt cikk sosem jutna ki a MA-ra sajnos, mig az ezredik Huawei/Honor eladás-szarnyalasrol szóló szosszenet igen. Lassan ki kene rakni a szponzorált tartalmat feliratot. Es ez megnyilvanul a tesztekben is.
-
7Heads Drago
veterán
Na mert az Apple az szent? Nem kevés botrányuk volt nekik is. Érdekes hogy ezen nem rágódsz ennyit.
Minden Huawei-es hír neked fekete posztó.
Ha égeti magát a Huawei az neked csak jó.
Arról nem is beszélve, hogy az eladásaik a károgok ellenére nő. Míg az Apple-é csökken... pedig az fantasztikus.... vagy mégsem?
A reklámok legnagyobb része a megtévesztésről szól és egy olyan hiány érzetet akar kelteni ami addig nem is volt. Az ilyen típusú reklámok pedig leginkább az amcsiktól indultak ki... de persze a sárgák ezt is ellopták. És amúgy is egy sárga reklám sose lesz fehér.
Röhej.Most tényleg ennyire naivak vagytok?
-
törölt tag
Nem nagy dolog lefordítani a szöveget a képeken.
Lehet nem pontos (sőt), de szerintem mindenkinek értelmezhető. A hatásvadász cikk írójának is. Ezek szimpla reklámok, nem a telefon képességeiről szól. A kerek kis lencse az optikát jelképezi. Valamint a pillanatok megörökítését.
Szimpla reklámfogás a kétértelműség. Napi szinten millió ilyen reklám megy. Akkor lenne gond, ha azt írták volt ezek mobillal készült képek. De amúgy is torzítottak, a nagyítás sem nagy rajtuk.
-
iNfAntRy
senior tag
Tényleg, fordítva működne? (csatlakozva a kamu képek témához).Pl egy vérprofi DSLR fényképezőt úgy reklámoznék, hogy egy telefon által készített fotókat raknék az oldalára. És akkor mondjuk lehetne az a morál, hogy inkább vedd meg a fényképezőgépet, jobban jársz. Kb mint a nézd meg az anyját vedd el a lányát. Bár én az anyát választanám , főleg ha dögös milf xd
-
kakuk.tamas
addikt
"Míg a pl. Samsung azt mondja egy termékére ez ennyi, ennyit tud, addig a Huawei, sok esetben tapaszol, médiában vagy ahol tud."
Noh, elfelejtettük, hogy a Samsung nemisolyrég bele bukott egy tényleg átverésbe? Ők a hivatalos termékoldalon promóztak DSLR képekkel. A Huawei pedig sehova se írta, hogy a képek a P30 Pro-val készültek...
-
tomboy0013
veterán
-
zzola
titán
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
Ha sikerült (volna) elolvasnod a cikket, akkor látnád, hogy nem csak a M20-ról szól a cikk...
-
nozs23
addikt
Köszönöm a szövegértéses kioktatásodat. Kacsintós szmájli! Lefordítanád kérlek a kínai írást a fotókon? Bevallom azt valóban nem értem, de te nyilván. Gondolom fiaid azt is tanulják az iskolában.
Amit csinálnak megtévesztés. Más gépek fotóit használják fel és állítják be úgy, mintha az övékével csinálták volna. Ennyi. Lehet ezt csűrni, csavarni, de így van. Ehhez pont elég, hogy ott a kép, belenagyítva, majd rásütve, hogy P30. -
-
Pjotr
senior tag
azt senki sem mondta, hogy P30-cal készült fotók. Hogy lehet az hazugság, amit nem állított senki? Én is mutattam haveromnak már autót, hogy ilyen lesz a tied és nem mondta, hogy hazug vagyok, csak mert nem az a típus volt, egyedül a szín stimmelt, amire utaltam. Itt meg a kamerás képességekre utaltak. Szövegértés első osztály, most tanulják fiamék
a bulvár ferdít, hogy kattints rá, de azt meg helyén kell kezelni. Bemutató előtt nem publikálnak fotókat, még sokszor a Mobilarena teszt is írja, hogy nem végleges a szoftver, így képeket nem raknak fel egy előzeteshez.
-
Dobrika
tag
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Ez nem manipulálás, hanem egy qaz egyben megtévesztés. Azt állítani, hogy egy képet a telefont cisnált, miközben nem ez történt, csalás. Ennek semmi köze a marketinghez, csak a szokásos kínai csalás.
-
nozs23
addikt
válasz
#65577472 #28 üzenetére
Én most a jelenlegi szituációról beszélnek. DSLR-el készült képeket használni, és beállítani úgy mintha a saját készülékükkel csinálták volna az hazugság, nem pedig ferdítés. Olyan, mintha a teszteket egy másik (jobb) procival ellátott telefonnal futtatnák le és publikálnák.
-
Pjotr
senior tag
-
törölt tag
Kitalálták a GPU Turbo nevű csodát és költöttek hozzá egy vonzó rizsát. Ez kb olyan, mint a "retina" kijelző, nagyon jól hangzik, közben semmi extra, csak 300+ ppi, ami nem nagy eresztés. Felhúzták AnTuTu-ra a teljesítményt, ami ugye messze nem egyedi eset.
17 éve dolgozom az autóalkatrész piacon, a fostos minőségű kínai vackokat is el lehet adni, ha tolsz rá egy jó marketinget, ami közel sem fedi a valóságot. Ilyen a popszakma.
Behazudni a Lenovo-nak sikerült legutóbb már nem is tudom melyik modelljét, ami megjelenés előtt a hivatalos rendereken egy csupa kijelző telefon volt, aztán piacra dobdák akkora noccsal, hogy letettem a hajam.
-
Pjotr
senior tag
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Csajozasnal se azzal kezdesz, hogy befingasz a takaró alá
majd később persze, de először nem. Mi sem vagyunk különb, csak ennek a beismerése és az ebből kiindulás nem megy mindenkinek. A nők is festik magukat és olyan ruhát vesznek, ami előnyös.
-
tomboy0013
veterán
"ennyire nem kéne elnézni a vásárlók megtévesztését..."
Sajnos nem tanítják az iskolában a marketing eszközeit, kivéve ha arra specializált szakra megy az ember. De akkor elárulom, hogy sosem az volt a cél, hogy a valóságot mutassák hanem az, hogy vonzó legyen egy termék és az emberek egója "magáévá tegye" a cég terméket tudat alatt is. Ma ez az üzlet, nem az őszinteség (ez sose volt az) vagy a minőség. Dolgoztam ebben, manipulálás java részt csak azért, hogy bezsebeljék a bevételt. De hát ez a természetes egy cég működésénél nincs ebben semmi meglepő (sajnos).
Minden cég megtéveszt, csak van akinél ez kiderül és fel is fújják a dolgot, de a negatív reklám is reklám (annak aki tudatlan és persze a többség az a saját hibaján kívül is). -
törölt tag
Pontosan a GPU Turbo, a Benchmark csalások miatt (is) jó hasonlat. Túltolták a tényleges teljesítményt, valótlan adatokat hoztak nyilvánosságra.
Az Apple üzletpolitikája a leggusztustalanabb, ennek ellenére a marketingjüket egyetemeken kellene tanítani, hogyan lehet zsebre tenni az összes többi gyártó részvétele mellett a profit több, mint 90%-át. A Samsung gerillamarketingje sem tetszik, mégis egy S9-et vált a Mate 20, de S4-en kívül megvolt az összes Tab S is.
Egységsugarú vásárlókat megtéveszteni nem szép dolog, de gyártói oldalról nézve ha ezzel jelentősen lehet növelni az eladásokat, akkor miért ne.
-
Navaze 2
tag
válasz
#65577472 #21 üzenetére
A diesel botrány nem olyan jó hasonlat. Ott nem a termék teljesítményével, vagy használhatóságával volt gond hanem a levegőbe jutó káros anyag mennyiségével. Persze hogy lesz*rom. De igazad van M5-öt akarok én is venni
Pedig nem tetszik a Huawei. Míg a pl. Samsung azt mondja egy termékére ez ennyi, ennyit tud, addig a Huawei, sok esetben tapaszol, médiában vagy ahol tud. Kicsit ide kicsit oda, de végére semmi. Mint a Gpu Turbo Antutura meg 3 játékra kihegyezve. Ma hol van? Tehát csak arra kellett hogy, legyen miről beszélnünk. Én csodáltam őket, vártam a csodát amiről kampányolnak, ennyi. Mondom M5-öt akarok de annak meg van a helye. Azon túl a Samsung meg a többi gyártó üzlet pokitikája szimpatikusabb. Egyenes, és nem annyira átlátszóan Kínai.
-
törölt tag
Ha valakinek tetszik az Arteon, vagy pl. a Touareg és meg akarja vásárolni, a legkevésbé sem fogja zavarni a VW dízel botránya.
Minden gyártónak van vaj a füle mögött. Én vettem egy MediaPad M5 10-et, hamarosan kezemben lesz a Mate 20 is. A Huawei termékek általában jók, csak az alsó kategóriában vannak ipari hulladékok. Az Apple-t is győlölöm de az iPad-eket nagyon szeretem. Csak azért, mert az almás gyártó az utolsó bőrt is lehúzza a vásárlóiról, nem fogok lemondani pl. egy iPad 2018-ról, ami nagy baromság lenne.
-
Decske
senior tag
válasz
Samsung Gear-en/Galaxy Watch-on is van hasonló. Informatív, bár mondjuk nekem nem tetszik.
-
-
hogabesz
aktív tag
Most hogy jön ide az epöl? Nem említette senki egy szóval sem.
Tudod mi vicces? Hogy (ha már a cikk a méthúszról szól) a méthúszpró 100ezerrel kevesebb antutu ponttal ugyanúgy teljesít mint az ikszesmaksz vagy a galaksziestízplusz. Szóval engem nem érdekel ha 500ezer pontot hazudnak is, mert a teljesítmény nagyjából ott lesz
-
válasz
Elég szomorú...
-
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
A jobb oldali képen az a grafika...azt az Apple watch-tól nyúlták...szerintem...(középen a kör alakú aktivítás megjelenítés)
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Azt várod, hogy elmagyarázzam, miért nem tetszik? Minden embernek más ízlése van, ez szerintem ronda, ettől függetlenül másnak tetszhet. De az, hogy szerinted a szépség abból adódik, hogy óra formája van...
-
-
törölt tag
De ocsmány az az óra.
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
Nem oltogattam semmit, csak belinkeltem egy cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P30 befutása előtt összejött a fenti darabszám leszállítása. Az új jövevényekkel együtt friss Watch GT is érkezhet, előrendelésben akár a telefon mellé ajándékba.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest