Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Tízmillió felett jár a Mate 20 família

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Euro

A P30 befutása előtt összejött a fenti darabszám leszállítása. Az új jövevényekkel együtt friss Watch GT is érkezhet, előrendelésben akár a telefon mellé ajándékba.

A tavalyi évet a Huawei a Mate 20 famíliával, azon belül is az igen jól sikerült Pro variációval koronázta meg, 26-án azonban már érkezik a P30 család, ami az minden bizonnyal hatással lesz az őszi széria eladásaira. Az októberben útnak indult készülékek azonban még épp időben átléptek egy fontos határt: a gyártó mai tájékoztatása szerint már több mint 10 millió darabot leszállítottak belőlük.

Hirdetés

Oké: a leszállítás nem egyenlő az eladással, és a fenti számból alighanem a Mate 20 Pro mellett a középkategóriás Mate 20 Lite is kivette a részét. Aláhúzzák a számok mindenesetre azt, hogy a lassuló, sőt: mostanság szűkülő mobilpiacon a Huawei még mindig lendületben van, noha többek között az USA részéről növekszik a nyomás, elsősorban a sencseniek hálózati eszközei kapcsán. A gyártó azonban felveszi a kesztyűt, és eközben gőzerővel dolgozik azon, hogy március 26-a új termékeiről legyen hangos.

A P30, a P30 Lite és a P30 Pro is ekkorra várható, az utóbbi pedig különféle gyártói célzások alapján 5x-os optikai és 10x-es hibrid zoomot kínálhat, periszkópos hátlapi rendszerrel.

A fenti, újabb videoelőzetes is magabiztosan ígéri: a gyártó Párizsban újraírja a fotózás szabályait, bár itt nyilván arra kell gondolni, hogy a mobilfotózás terén akar a Huawei szintet lépni. Vevőt persze előrendelési akcióban is vadászni lehet, és az egyik lengyel oldal nem bírt magával; élesítette kapcsolódó oldalát.

Állítólag ez a Watch GT Active
Állítólag ez a Watch GT Active (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

A szóban forgó webshopon március 16-án, délután 4 órától lehet majd a P30 szériát kosárba helyezni, és a "legújabb Watch GT", illetve vezetékmentes töltőpad üti az előrendelő markát. A kulcsszó a legújabb szócska: a WinFuture is úgy tudja, két friss variáció  érkezik, a Watch GT Active és a Watch GT Elegant.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.