Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #178 üzenetére
Hát igen. A hálózatok sem egyszerű.... Én most vagyok benne, de itt van most mellettem a Tannenbaum: Számítógép-hálózatok könyv: ~1000 oldal, CCNA R&S: ~800 oldal, a rengeteg más anyag, internetes technológiák működése (fizika, adatkapcsolati réteg), a sulis anyagok, optikai szálak fizikai rétegben, és akkor itt még nincs is gyakorlat, ez szinte csak az elmélet. És hol van még a CCNA Security, CCNP, esetleg valami biztonsággal kapcsolatos képzés(CEH,CISSP,CISA,CISM, bár ezekről nem sokat tudok), mert azt is elég fontosnak tartom. Egy kis alap sysadmin tudás sem árt. Meg amit eltud még az ember képzelni. Ciscoból is ezer fajta cert van, minden szinten. Egy biztos. Ezt igazán csak a gyakorlatban lehet megtanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest