- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Igazabol ket huha momentum volt ebben a fejlodesben. Az elso amikor lett ADSL-em, es nem kellett kapcsolatot felepiteni belepni/kilepni. Hanem volt internet minden gepen, egyenesen a routerbol. A masik meg a gigabit, amikor az internet olyan gyors lett mint minden mas a halon.
-
-
hunluki
senior tag
Telefon wifin feldobja nas-ra, utána mehet körbe. Csak egy példa:
Amikor hazaértünk nyaralásról akkor asszony meg én telefonomról is fejenként 60 giga kép/videó mászott fel amit válogatás után resilio küldte körbe a családnak.Meg nálunk ilyen bitang videó forgalmazás van resilion, nálam van egy kis rpi amire rá van kötve tizensok tera NAS és hozzám jön a teljes család (tizensok fő) telefonos backupja, illetve az egymás között osztogatásban is én vagyok a host. Gigabit felfelét nagyon lazán ki tudnám maxolni, és akkor még a plex szerót meg sem említettem, de van itt gyerekek minecraft és egyéb játékok szerverétől kezdve a nextcloudon át kb minden is. Nincs az a sávszél amit ne tudnék megenni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged