- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
mjani1172 #33 üzenetére
Szóval ha te kiemelsz egy rosszul sikerült képet, hogy rossz a kamera az rendben van. Ha a másik oldalon valaki egy jól sikerült képet látva meg azt mondja, hogy ez király kamera, az meg.... ...mi is?
Én sem csak a tesztek alapján mondom rá egy kamerára, hogy jó vagy nem - megvárom azt, hogy lássak jó sok user képet is...
És igen, láttam már jó sok nagyon jónak mondott kamerájú készülék ritka vacak képét és láttam épp elég "gagyi" kamerás készüléktől nagyon jól sikerülteket.
...és bár nem azt mondom, hogy amit a tesztek leírnak az szentírás, de egy alapnak jó.
-
forgonati
őstag
válasz
mjani1172 #26 üzenetére
Pontosan. Ez olyan mint a DXO Mark, ott is valami 110 pontot kapott a P20 Pro, vagy mennyit. A lényeg hogy többet mint a Pixel 2, azt mégis jobb a Pixel a való életben, 3 kamera ide vagy oda. Userek képeit kell nézni, nem díjakat meg pontszámokat. Olyan ez mint az Antutu, sokat az sem mond el...
-
válasz
mjani1172 #33 üzenetére
Itt nem rólam vagy rólad van szó, nem is a szélsőségekről, hanem azon többségről, akiket a gyártók célközönségnek tartanak.
Mellesleg direkt nem írtam, hogy nekem jó vagy sem, ez legyen az én dolgom, nem úgy szoktam megvenni egyik vagy másik típust, hogy előtte bújom a felhasználói véleményeket, hiszen nem másnak kell megfeleljen a készülék, hanem nekem, én fogom használni, így nem igazán érdekel, ha egy hányad rosszat is ír róla, ilyen alapon nem lehetne telefont - vagy bármi mást - venni, mert olyan típus nincs, ami kivétel nélkül mindenkinek megfelel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest