Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
Spore ? érdekes.. szerintem elég unalmas... hol van a fc2? fallout3? cod5?

-
ez_meg_emaz
őstag
Szerintem úgy kollektíve mindenki kiegyezik azzal hogy ez a finoman szolva se tükrözi a valoságot.
Engem a hiányzo játékokon kivül a SW:TFU lepett meg hogy bekerült ebbe a 10-esbe amikor annál 100x jobb gamek nem. Ráadásul vsz szar lett ez az SW rész. -
rumkola
nagyúr
Felettébb érdekes, hogy a legjobban fogyó Wii exkluzívok közül semmi nincs a listán.
))) -
Ant@
senior tag
Szép....
Erről a tizes listáról az én listámon max a spore és a dead space szerepelne.
Azért pár dolgot hiányolok, úgy mint: Farcry2, Fallout3, CoD5, és elsősorban a GRiDJa, és jó lenne ha a TIME nem úgy állítaná össze a listát ,hogy megnézi az eladási adatokat és kész, mert az fix ,hogy az ottani szerkesztők még csak messziről látták, ha látták egyáltalán valamelyik játékot erről a listáról. Egy tökéletes világban.... inkább hagyjuk...
-
KrAt
veterán
Érdekes...

-
hemaka
nagyúr
Érdekes lista
Azért a GTA4 mögül lehagyatam volna PC szöveget. -
feka007
veterán
Azért jó, hogy a 10-ből 4-ről még csak nem is hallottam, biztos komoly gamek lehetnek...

-
Shodan
őstag
És a fallout hol marad?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)))
Azért a GTA4 mögül lehagyatam volna PC szöveget.