Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem, dehogyis! Ő nemkínálja. Elmondja mi volt az élménye. De te te vagy, te azt teszel,amit akarsz.
Szerinted, ha én leírom az élményeimet, akkorkínálok neked valamit? szvsz részemről nem, mert én csak elmondok egy élményt, az , hogy te mihez kezdesz vele, a te döntésed.
Szóval -szerintem - nem kínálja.
-
tildy
nagyúr
Nem egészen. Pl. ott a hipnózis is, mégsem mondható az, hogy attól függővé válna az ember. Főleg , hogy az általad említett szer nem okoz sem fizikai sem pszichés függőséget.
A másik: nem a szerek gyógyítanak. A szerek v. a hipnózis okoznak egy olyan állapotot, amelyben segítve a pácienst (és ez nagyon fontos) lehet előrehaladást elérni. Nem a szer a lényeg, az csak katalizátor. -
tildy
nagyúr
Márpedig terápiára alkalmasak lehetnek "megfelelő" kézben, megfelelő irányítás mellett.
Oda kell figyelni ez tény, de én nem vetném el a dokik helyében.
"Megnyugtatlak" : a jelenkori pszichiátriában "sokkal durvább" szerekkel is végeznek kezelést.
A kezdeményezés pedig jó, és úgy érzem nekem is sokat jelentene, ha segíthetnék embereken. Főleg olyan emebreken, akiket a társadalom sok esetben kirekeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged