- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Na bementem és rájuk borítottam az asztalt. Tízen kellettek hozzá, hogy lefogjanak.
Mint kiderült, véletlenül egy olyan nyomtatványt küldtem be amit csak február 15-ig lehet. Viszont amúgy nem kellett volna beküldenem semmit mert nem volt annyi jövedelmem hogy adózni kelljen utána. Szóval miután bementem mondták, hogy semmi gond, de lehet hogy még majd küldenek egy felszólítást valamikor, hogy a diákhitel miatt adjak le egy 0-ról szóló bevallást.
Ennek ellenére a hivatalos levélben nyomatták a fenyegető nyolc napos szöveget.Imádom a túlbonyolított és felesleges bürokráciát...
-
Huma
addikt
Én is kaptam egy értesítést, hogy azonnal menjek be mert szerintük február valahanyadikáig kellett volna beadnom a bevallást nem pedig május 20-ig, ezért nem fogadják el és írjam le még egyszer ugyanazt. Érdekes mód eddig május 20-ig kellett leadnom a bevallásomat. Ők variálnak valamit az állampolgár meg szív.
Persze tudom, hogy a NAV-nak nem fontos mások szabadideje, de kissé felháborító amit művelnek. Sóval kellene felszórni a helyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged