Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz FPéter #20 üzenetére

Hírekbe, cikkekbe ritkán nézek bele, az is Mobilarena , vagy It cafe inkább, jelentem azokkal nincs gond. (Valószínűleg a többivel sem) . A userek terén már más a helyzet, kicsit azt érzem, hogy több ember közt jobban előtűnik az is, ami nagyon kirívó, nem ide való(szvsz).
    Ismered a véleményem: egy szint alá nem kéne süllyedni. A ph anno nem is toletrálta nagyon a fáradt gőzös részt , aztán meg már minden hülyeségnek szinte topikot lehetett nyitni. A logout személyes bejegyzések részével kapcsolatban pedig már megfogalmaztam a véleményem, de a vezetés másképp látja. Remélem nem válik idővel chat.hu-vá, vagy kis fiatal kölkök új myvipjévé...

Én azt mondom, hogy a fórum olyan, amilyenné hagyják, hogy váljon. Ahol az idősebb , tapasztaltabb már nem olthat le úgy valakit, ha tényleg hülyeséget beszél, hogy azt egyébként polkorrekten teszi, nos az szvsz már nem biztos, hogy jó irány.

Van jópár dolog, ami változtatásra szorul, én amit tudtam megtettem, elmondtam, néha igen sarkosan, makacsul és akaratosan is , mert a változtatásra való hajlandóság kicsiny szikráját sem láttam .(mert a nagy látogatószám egy adat, de sokkal lényegesebb szvsz, hogy az ide járó emberek maximálisan jól érezzék magukat ). Ennyit tehetek. Ideiglenesen visszavonulót fújok.

Új hozzászólás Aktív témák