- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hírekbe, cikkekbe ritkán nézek bele, az is Mobilarena , vagy It cafe inkább, jelentem azokkal nincs gond. (Valószínűleg a többivel sem) . A userek terén már más a helyzet, kicsit azt érzem, hogy több ember közt jobban előtűnik az is, ami nagyon kirívó, nem ide való(szvsz).
Ismered a véleményem: egy szint alá nem kéne süllyedni. A ph anno nem is toletrálta nagyon a fáradt gőzös részt , aztán meg már minden hülyeségnek szinte topikot lehetett nyitni. A logout személyes bejegyzések részével kapcsolatban pedig már megfogalmaztam a véleményem, de a vezetés másképp látja. Remélem nem válik idővel chat.hu-vá, vagy kis fiatal kölkök új myvipjévé...Én azt mondom, hogy a fórum olyan, amilyenné hagyják, hogy váljon. Ahol az idősebb , tapasztaltabb már nem olthat le úgy valakit, ha tényleg hülyeséget beszél, hogy azt egyébként polkorrekten teszi, nos az szvsz már nem biztos, hogy jó irány.
Van jópár dolog, ami változtatásra szorul, én amit tudtam megtettem, elmondtam, néha igen sarkosan, makacsul és akaratosan is , mert a változtatásra való hajlandóság kicsiny szikráját sem láttam .(mert a nagy látogatószám egy adat, de sokkal lényegesebb szvsz, hogy az ide járó emberek maximálisan jól érezzék magukat ). Ennyit tehetek. Ideiglenesen visszavonulót fújok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged