- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Aktív témák
-
Depression
veterán
Leaving your gadgets running all the time won't hurt them. Tessék itt a cáfolatod.
Szóval cikk szerzőjének: irány a 20k óra felé
-
Depression
veterán
"Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek..."Na jó, kezdjünk bele, ha már ennyire szeretsz...
A tv tele van ufók által elrabolt emberekkel. De még ezt is bármikor alá tudnám támasztani egy linkkel. íme
Hírtelen nem találsz linket? Reggel óta ezen röhögök.
Vársz ellenpéldát? Olvasd el a cikket, amihez kommentelsz.
Az elején annyit kellett volna írnod, hogy benézted, ennyi. Nem harcolni a gondolom már számodra is nyílvánvaló baromság mellett, csak hogy igazad legyen. Ez amolyan óvodás dolog. -
Depression
veterán
A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
Ezek már számítógépek!!! Ezt senki ne feledje! Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.Az a számítógép, amely nap-mint nap újra van indítva, megszegi a kikötéseket. Bekapcsolásnál ugyanis egyfelől többet tölt be RAM-ba, mint amennyi lesz benne a rendszer felállása után, másfelől a processzor túllépi a 20%-ot. Ebben az esetben annak a számítógépnek nagyobb az élettartama, amelyik állandóan megy.
Pusztán értek annyira hozzá, hogy tudjam, mi egészséges és mi nem, egy LELKETLEN technikának.
-
Depression
veterán
Remélem tudsz még mélyebbre is süllyedni.
Szívesen kölcsönadnám párom tabletjét. (Feltételes mód, mert ő viszont nem, mert használja) Én még nem találkoztam olyan tablettel, aminek a wi-fije el kezdett volna szórakozni.
Vegyünk alapul 2 tabletet. Hogy egységesek legyünk, vegyünk mindennek 20%-os processzorhasználatot és 50%-os RAM használatot, a háttértár felesleges jelen esetben. A 20%-os processzorhasználat azért kell, mert így munkában van, de nincs túlterhelve, az 50%-os RAM használat szintén, mert folyamatos 90% fölötti használatnál (ahogy a processzornál is) az élettartam csökken, de most az egységre törekszünk.
Hogy melyik megy tovább? Nagy valószínűséggel az, amelyik tőled távol van.
-
Depression
veterán
"Nem fogom alátámasztani! És miért?
Főként azért, mert itt senki nem támasztotta alá a támadásokban használt elméleteit, cáfolatait."Akkor térjünk vissza a topic témájára: 10k órát ment folyamatosan, kikapcsolás nélkül, valószínűleg folyamatosan bekapcsolt wi-fivel. Ez a példa elég ahhoz, hogy megcáfoljon?
-
Depression
veterán
Támaszd már alá bármivel, hogy heti 5 perc pihenő kell a legalább 4 magos telefonoknak. A 2 magos telefonok memóriájának miért nem kell pihenni? És miért pont 5 perc?
Ha ezt tanítják az egyetemen, akkor a használati utasításban miért nincs leírva? Vagy a "tervezett elavulás" része az, hogy tudatlannak meghagyjuk a vásárlót, és csak néhány kiválasztott okos emberke tudhat róla?
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest