- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black Angel #3 üzenetére
Nekem is van egy ilyen óriási macim.
Kaptam. Még régen. Egy lánytól.Majd ha legközelebb megyek haza, megörökítem.
-
Black Angel
csendes tag
Ezek olyan édesek!!! Arra emlékeztettek hogy nemrégiben fogtam Magyarországot és betaláltam Szekszárdon egy áruházba ahol hosszas válogatás után kiválasztottam egy óriási mackót hát én 180 cm körüli vagyok a maci a derekamig ért szóval tényleg óriási volt! Szóval megfogtam levettem a polcról és a pénztárhoz siettem izgatott voltam de a sor nagy volt:S de megvettem a végére és magyar országgal a nyakamba megtettem azt az utat amit évek óta terveztem! Nagydorog - Szekszárd- Budapest - Jászberény
Vittem egy nagy dobozba csomagolva benne kis papírszívecskék és végig szép papírra becsomagolva a dobozka! ÉS Odaadtam a tulajdonosának! Mindezért a dologért tettem hogy egész Magyarországot átutaztam egy szombati napon és hétfő hajnalba jöttem vissza! Szóval igazán 1 napot tölthettünk együtt! De már megérte! Mert azóta nem tud tőle szabadulni! Még a kollégiumába is bevitte! Ja és az egész utat busszal tettem meg! A legnagyobb melegben! Kicsit örült voltam de megérte!
mindezt egyvalakiért tettem akit nagyon (L)
-
Borify Péter
aktív tag
nagyon jópofák
-
malwy
senior tag
Ismerősek, szülinapra kaptam egy ilyen képeslapot. A megsértődőset meg nem tudom mikor kaptam
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest