- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Angel
csendes tag
Ezek olyan édesek!!! Arra emlékeztettek hogy nemrégiben fogtam Magyarországot és betaláltam Szekszárdon egy áruházba ahol hosszas válogatás után kiválasztottam egy óriási mackót hát én 180 cm körüli vagyok a maci a derekamig ért szóval tényleg óriási volt! Szóval megfogtam levettem a polcról és a pénztárhoz siettem izgatott voltam de a sor nagy volt:S de megvettem a végére és magyar országgal a nyakamba megtettem azt az utat amit évek óta terveztem! Nagydorog - Szekszárd- Budapest - Jászberény
Vittem egy nagy dobozba csomagolva benne kis papírszívecskék és végig szép papírra becsomagolva a dobozka! ÉS Odaadtam a tulajdonosának! Mindezért a dologért tettem hogy egész Magyarországot átutaztam egy szombati napon és hétfő hajnalba jöttem vissza! Szóval igazán 1 napot tölthettünk együtt! De már megérte! Mert azóta nem tud tőle szabadulni! Még a kollégiumába is bevitte! Ja és az egész utat busszal tettem meg! A legnagyobb melegben! Kicsit örült voltam de megérte!
mindezt egyvalakiért tettem akit nagyon (L)
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest