- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasko
csendes tag
-
vottokar
senior tag
De legalább a ventillátorok korrektek rajt. A többi meg a szokásos sajna...
-
Dr.FantastiK
őstag
ez de' Szar lett !_
-
orion1025
őstag
válasz
kriszpontaz #7 üzenetére
Szerintem egy teljesen ár/érték bajnok termék, bár húztam a szám amikor meg kellett vennem, mert igazából nem nagyon volt más, csak a sok túlárazott bóvli,de nem bántam meg. Észre sem venni, hogy a gépben van, mert semmi hangja nincs terhelés alatt sem, normál használat mellett meg éppen csak forog. Az elkövetkezendő tíz évben nem tervezem lecserélni...
-
orion1025
őstag
Én többet játék vizet soha... A kis Corsair nálam úgy felrobbant, hogy csak na, a műanyag fedő a GTX-ről levert egy SMD-t a PCI foglalatnál, az alaplapot taccsra tette, az idegbaj meg csak bónusz volt. Bezzeg az Xbox 360-nál házilag mókolt hűtésemmel ilyen gondok nincsenek, na meg az idióta rezgés, amit át tud adni a pumpa a háznak, ha azzal nem lehet mit kezdeni. Én betiltanám ezeket az ipari hulladékokat, mert nem sok értelmük van. A Corsair után vettem egy Thermalright Macho csodát, aztán sz@rjon sünt az összes játék víz
-
Razenhell
tag
Az Asus mérnökeit azzal kéne kínozni hogy egy ilyen négyezeröccáz feletti rpmen pörgő 6centis szutyok zugjon a fejük mellett, aztán átgondolnák a dolgokat
remélem sok ergébés ajjó kúlert vesznek majd a gémerek
-
-Skylake-
addikt
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Ki nem szarja le, hogy egy 60mm es 4800rpm venti az most hangos e mint egy tetves hajszarito vagy sem ? Aura Sync van ?
Van. OLED kijelzo van ? Van. Akkor a lenyeg megvan. -
SnoozyBird
csendes tag
Hát, ez meg ki fia, borja... Ölég rusnya, azt azért meg kell hagyni... Meg a majd' féltízezren pörgő 6cm-es ventik is arról híresek, hogy kellemes a hangszínük...
-
F e Z o
veterán
Végre normális ventiket tettek rá, nem noname rgb-seket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest