- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbi
tag
A Tomb Raider-t sem vágta földhöz a női főszereplő szerintem. Bár szerepjátékban lehet, hogy kicsit más a helyzet.
Témához: Én majd csak akkor nyilatkozok, hogy a kettő hogyan sikerült ha majd játszottam az EE verzióval. Az egynél is lendített, nem lenne fair a 2. rész sima változatával mérni. Mondjuk az egynél többször keresgéltem az állam a meglepetéstől (sztori/hangulat) mint ahányszor a kettőben, és a játékmenettel is jobban ki voltam békülve. De már csak egy nap és meglátjuk.
-
WayneGace
őstag
Ha te így vagy vele, akkor azt kivetíted a többségre?
Nincs pontos adatom, viszont úgy olvastam a női Shepard is nagyon népszerű volt. Ráadásul jó néhány játékban felelhetőek női karakterek és játszanak is velük. Nem értem miért jobb egy férfi hátát és fenekét bámulni órákon át. Fantasyban pedig a női karakter is lehet olyan "tökös", mint bármely férfi megfelelője. -
FehérHolló
veterán
A könyvekben Shani szerintem azért több, mint mellékszereplő. Mondjuk a fantáziámban (a könyvbéli leírás alapján) nem is néz ki olyan jól, mint ahogy a játékban megalkották. Gondolom, nem véletlen.
A második részt én úgy fogom fel, mint a Mátrix második részét. Átvezető az első és az utolsó között, önmagában vérszegény, de a trilógia nélküle nem lenne egész. Ezzel párhuzamosan várom a befejező epizódot.
-
WayneGace
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged