- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Olvasván az írásodat, kezd derengeni, miért kerültem egy ideig a lapcsaládot...
Belemehetnénk abba, hogy részletesen elmondom, mi volt a gond, és milyen gépen, illetve hogyan használtam a rendszert. Viszont elég volt három szót elolvasnom ahhoz, hogy rájöjjek, teljesen felesleges lenne. Épp ezért megkérlek arra, hogy tégy úgy, ahogy én is teszek. Vagyis: Én elfogadom, ha más használja és szereti is, illetve nincsenek vele gondjai sem. Csak te azt fogadd el, hogy másnak nem tetszik, és nem vált be.
-
Penguin95
senior tag
Én még egyszer biztos, hogy nem engedem a gépeim közelébe a 10-et. Éveken át adtam neki újabb és újabb esélyeket, de hiába. Hol tönkrevágta egy nagy frissítés, hol ez nem működött, hol az, sőt, egyszer a drágaság megjelölte az összes partíciómat úgy, mintha azon hibernált Windows lenne, így nem fértem hozzá semmimhez. Vagy 3 órát szívtam vele, mivel még a Linux sem tudott segíteni eleinte. Én elfogadom, ha más használja és szereti is, illetve nincsenek vele gondjai sem. Cserébe viszont nekem meg se említse, hogy próbáljam ki, mert hamar egy kisbaltával fogom megkergetni.
Részemről 2020-ig marad a 7, utána kap egy esélyt a 8.1, ha pedig nem válik be, akkor jön a Linux.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged