- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Értem, amit írsz, viszont én vagyok rá az élő ellenpélda.
Lent van az asztalban a ház, a gyári ventik picivel 800 RPM fölött pörögnek, hangjuk alig van. A proci, videokártya csak a nagy nyári melegben szokott 70 °C fölé menni, rajtuk is megfelelő hűtés van, nem visítanak, nem kell 2000 RPM-en pörögniük.
Nyilván ha valaki egy 9900K-t és egy 2080 Ti-t szeretne léggel hűteni, akkor nem hangszigetelt házba kell őket raknia és ott már az is tök mindegy lenne, hogy az asztalban vagy az asztalon van a ház, mert sehogy sem kapnának elég levegőt. De amíg kisebb fogyasztású hardverekről van szó, addig nyugodtan választhatóak a hangszigetelt házak.
Volt 6700K + 1070 konfigom is ugyanebben a házban, azok is csendben voltak hűtve, igaz a 6700K delidelve volt, bár az háztól függetlenül ajánlott volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#00137984 #20 üzenetére
Nekem is 800 RPM körül tekernek, picivel fölötte.
Ezen a fényképen látszik a legjobban, a Define C-ben HDD-k feletti lemez kivehető, így legalulra beszerelhető egy harmadik 12 cm-es venti, ami kb. csak a HDD-ket hűti. A Define 7 Compactban is hasonlóan oldották meg, annyi kivétellel, hogy kétrészes lett ez a lemez, így elég csak az első felét kivenni. Azt viszont nem tudom, hogy miért nincs erről egy értelmes fénykép még a hivatalos weboldalon sem.
-
Bjørgersson
félisten
Első beütésre olyan, mint egy Define C2. Tetszenek az újítások, de ettől függetlenül nem cserélném le erre a mostanit, maximálisan elégedett vagyok vele már negyedik éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest