Hirdetés
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
h-yle
addikt
válasz WonderCSabo #45 üzenetére
Értem. Akkor már azt is tudom miért csinálta a vasárnapi (vagy pénteki) trunk ugyanezt egy másik gépen.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
ntomka
nagyúr
válasz WonderCSabo #45 üzenetére
Hm, nem nagy extra. Még mindig nem húzták össze a title bart és a tab bart?
ツ Headphones on - World off
-
WonderCSabo
félisten
válasz Winner_hun #37 üzenetére
és ntomka: Ez.
h-yle és siriq és zsigus: Ezek szerint még nem javították a layers ezen bugjait a bétában. A trunk buildben már javítva vannak.
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
Nekem minden mas muxik rendesen. Egyeduli bajom a fenti leirt dolog. Vegul manualisan kikapcsolhatom mielott ki szeretnek lepni.Igaz ez macera a kobon.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
zsigus
őstag
#35 Ígérem h megkérem a magyartanáromat adjon fogalmazási leckéket
#36 Nem, máshogy rendereli a betűket. A gyorsítás miatt. Bővebben erről itt
Ne haragudjatok de ez egymás után nagyon jól hangzik
És hogy megy a renderelés?siriq:
Nekem is volt gondom vele, ha elkezdtem görgetni fekete volt az egész oldal, csak akkor látszott valami ha kijelöltem, inkább kikapcsoltam egyenlőre.
Remélhetőleg a végleges változat majd jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz WonderCSabo #3 üzenetére
Jó lenne egy kép róla (elég csak arról), linuxon nem látszik.
ツ Headphones on - World off
-
siriq
őstag
Nem rosz. Egyetlen bajom van csak, ha bekapcsolom a layer gyorsitast es utanna ki szeretnek lepni ez fogad.
Azert latszodik a hozzaszolas stb a quit boxban mert eredetileg oda dobja ki. Csak a jobban lathatosag kedveert mozgattam feljebb. Persze ha ki kapcsolom akkor megjavul.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
h-yle
addikt
Nekem a layer bekapcsolásától totál meghal a megjelenítés, minden fekete lesz a böngészőben. Volt már másnak is ilyen? (W7x64, 4850 10.7)
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
amadeus11
senior tag
Letöltöttem , kipróbáltam . Nálam nem gyorsabb , mint a 3.6-os változat . A véglegest majd megcsekkolom azért .
There is a star
-
Winner_hun
titán
válasz WonderCSabo #3 üzenetére
Apróbb változás, hogy Windows Vista és Windows 7 alatt átfazonírozták a Firefox gombot.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
QuarK
senior tag
válasz Peter Kiss #17 üzenetére
Nem, máshogy rendereli a betűket. A gyorsítás miatt. Bővebben erről itt
-
Dakos
tag
válasz WonderCSabo #34 üzenetére
Ígérem h megkérem a magyartanáromat adjon fogalmazási leckéket
What is the browser? Is the Yahoo :DDD :D :DD :C
-
félisten
válasz WonderCSabo #31 üzenetére
Kösz.
-
Dakos
tag
válasz WonderCSabo #28 üzenetére
Köszönöm
Én is tudom h én vagyok a hülye és nem te de pont azért kérdezem meg a dolgokat h kioktass és ne maradjak hülyén még ha közben hülyeségeket is kérdezek és nehezen értem meg a dolgokat
-
WonderCSabo
félisten
válasz FoxiestFox #29 üzenetére
A D2D-hez Dx10-es. A layershez Dx9-es.
-
nbg
senior tag
válasz WonderCSabo #11 üzenetére
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
félisten
Milyen GPU kell a kihasználásához?
-
WonderCSabo
félisten
h hogyan lehetnek még mindig különbségek az IE9 és Firefox4.0 között ha mind a kettőben hardveres gyorsítás van ami Vid.kari függő erre te írod h egy szoftverben akkor van hardveres gyorsítás ha belerakják?
1. hardveres gyorsítás között van különbség, de IE9 és Fx4 esetében D2D mindkettő.
2. Az implementáció már különbözik.
3. Vmiért ezek szerint a VGA függés is, de ezt nem értem.
-
Dakos
tag
válasz WonderCSabo #25 üzenetére
Az h nekem értelmezési és fogalmazási gondjaim vannak az legyen az én gondom te viszont már megint nem a kérdésemre válaszoltál de mind1 mert amit Pengének írtál lentebb abban már megkaptam a választ a kérdésemre.
-
j0k3r!
senior tag
nem lehetne ezt athelyzni ide? (mar elore latom ezt a szokasos browser flamet)
some men just wanna watch the world burn...
-
WonderCSabo
félisten
Neked télleg gondod van az értelmezéssel. (és a fogalmazással is, én viszont alig tudtam kibogozni...)
A #2-ben nagyon világosan leírtam, h. az Fx-ben 2 fajta hardveres gyorsítás is van. Az egyik alapértelmezetten be van kapcsolva a bétában, a másik nincs.
Sokféle hardveres gyorsítás van, és sokféleképpen lehet iplementálni. És a hardveres gyorsítás mindig vidkari függő is.
Penge_4: Érdekes. Mindenesetre ne a saját esetedből vonj le általános következtetéseket. Egy dx10 vagy + kártyán már az Fx4 u.a. gyors mint az IE9 vagy gyorsabb. De ezt már megbeszéltük többször a FishIETank tesztre vonatkozóan is... Sőt ha jól emlékszem az Neked is kb. ugyanolyan gyors volt mindkét böngészőben.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #7 üzenetére
"Mivel Neked Dx9-ed van, a D2D sajna nem megy. Az IE9-en Neked ez jól megy?"
A kártya DX9-es, de a dxdiag is DX11-et ír (igaz, gondolom szoftveres megsegítéssel). És igen, ezért is csodálkozom, hogy pont a Microsofttól vártam a legkevésbé, hogy az én elavult kártyámmal az lesz a leggyorsabb. Főleg Platform Preview fázisban.
Amúgy nem kéne neki valamit írnia, hogy "Not supported" vagy ilyesmi?
(#23) Dakos: Ugyanúgy mint eddig. A JS és a renderelő motort gyorsítja és leveszi róluk a CPU terhelést, tehát minél gyorsabb szoftveresen egy motor (normál körülmények között) annál gyorsabb lesz hardveres gyorsítással is.
Egy nitró meghajtású zsiguli lehet, hogy gyorsabb lesz, mint egy benzines BMW, de ha a BMW is nitró meghajtást kap, akkor az értelemszerűen gyorsabb lesz ismét.
[ Szerkesztve ]
-
Dakos
tag
válasz WonderCSabo #22 üzenetére
Akkor bizonyára én érthettem valamit félre mert te írtad h hogyan lehet bekapcsolni a hardveres gyorsítást erre penge írta h hiába kapcsolgassa ugyan olyan vagy még lassabb mint Operában és h az IE9től messze elmarad erre én kérdeztem h hogyan lehetnek még mindig különbségek az IE9 és Firefox4.0 között ha mind a kettőben hardveres gyorsítás van ami Vid.kari függő erre te írod h egy szoftverben akkor van hardveres gyorsítás ha belerakják?
-
Dakos
tag
válasz WonderCSabo #19 üzenetére
Ja és elvileg már benne van az Fx4 beta 5ben vagy nem?
-
WonderCSabo
félisten
Ezesetben add hozzá őket:
jobb gomb -> új -> logikai -> neve layers.accelerate-all értéke true.
Az about:support oldal legalján meg le tudod ellenőrizni, be van-e kapcsolva.
Dakos: LOL, egy szoftverben akkor van hardveres gyorsítás, ha belerakják.
Athlon64+: Lehet, d. paraszt vagy de ez most nem a te hibád. Ez a D2D egy ismert bugja, már javítják.
Narxis: A hardveres gyorsítás nem lesz sokkal gyorsabb már, igaz a canvas bikeot a JS még tovább gyorsítja majd.
(#20) zsigus: Mondom én.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
-
Peter Kiss
őstag
Ez a hardveres gyorsítás tényleg homályosítja a betűket, vagy én vagyok beteg? Szédülök a weben! Ekkora paraszt lennék?
-
WonderCSabo
félisten
-
zsigus
őstag
válasz WonderCSabo #11 üzenetére
-
floatr
veterán
Ha dev channeles chromiumot használsz
Állítólag már főzik az opengl-es megoldást is. Majd talán 2-3 év múlva lesz belőle stabil is...(#7) WonderCSabo ezt a kiszólás a merge-elésről eléggé olyan volt, mintha egy nap alatt meglennének vele, csak neki kéne kezdenie valakinek... Ne legyen igazam, de az eddigi tevékenységük során az ilyen jellegű műveletek sok-sok hónapig tartottak.
[ Szerkesztve ]
-
nbg
senior tag
Arrol tudtok esetleg, hogy linux alatt mindez mikor valosul meg?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
zsigus
őstag
válasz WonderCSabo #2 üzenetére
Nekem a beta 5-ben nem jelenik meg a Layers a config-ban.
A DirectWrite-ot megtaláltam be is kapcsoltam, de layers nincs.
Ez miért lehet? thx[ Szerkesztve ]
-
nuendo
tag
válasz WonderCSabo #7 üzenetére
türelemmel várok
-
WonderCSabo
félisten
Ezt nem a layers gyorsítja, hanem a D2D. Nálam teljesen gyors. Mivel Neked Dx9-ed van, a D2D sajna nem megy. Az IE9-en Neked ez jól megy?
Majd ha mergelik az új JS motort, akkor ez is gyorsabb lesz, hardveres gyorsítás nélkül is.
Szerk.: IE9-ben nálam lassabb, mint Fx.
nuendo és Erasmus: haha, ezen is dolgoznak ezerrel, nyugi. A hardveres gyorsítás ugye nem a program indulásra vonatkozik...
[ Szerkesztve ]
-
nuendo
tag
jó lesz ez a hardveres gyorsítás, mert amikor először akarom indítani akkor mindíg lassan indul el...
-
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #2 üzenetére
Hát tökmindegy hogy kapcsolgatom, ez még mindig ugyanolyan, vagy lassabb, mint Operában. Az IE9-től messze elmarad. Csak hogy ne Microsoftos teszttel jöjjek megint.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Winner_hun #1 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
A Firefox 4-ben alapvetően 2 hardveres grafikus gyorsítás van:
- Direct2D / DirectWrite
- accelerated layers
D2D : Ez egyelőre inkább csak a canvast, svg-t gyorsítja. A bétában a D2D van csak bekapcsolva, ez valóban csak Vista SP2-en és 7-en érhető el. A DirectWrite-ot manuálisan lehet bekapcsolni:
Címsorba about:config majd Enter. Rákereseni a gfx.font_rendering.directwrite.enabled kulcsra. Duplakattal true -ra állítani.
Layers: ez az egész oldalon dolgozik, gyorsabbá válik a görgetés, a képek megjelenítése, videók dekódolása, stb. Működik XP-n, Vistán, 7-en, OSX-en és Linuxon is.
Bekapcsolása: Címsorba about:config majd Enter. Rákereseni a layers.accelerate-all kulcsra. Duplakattal true -ra állítani.
További infó a különbségekről. D2D. Layers.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Milyen az átszabott ikon?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest