- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Landsmann #5846 üzenetére
"Ezek az érintőképernyős, meg androidos vackok valahogy nekem nem jöttek be. "
Úgy érzem ez a gyámoltalanságodat véleményezi, nem az új technológiát, de lehet, hogy tévedek.Azt sem nagyon értem, hogy a K850 tudásához hasonló készüléket veszel internetezni, legalább Wi-Fi lenne benne, akkor még megérteném, így csak állok és bámulok.
Ha valaki multimédiára hajaz, akkor nem az internet tarifa fogja eldönteni, hogy milyen teló és melyik szolgáltatónál vesz készüléket. Így csak az ostoba ember cselekszik. Ha kiszámolod, hogy a Naite árából meddig internetezhettél volna. Anno, annak idején, bőven elég volt a K850 40 MB-el, 600 Ft-ért olvasgatásra.
A SE zárt OS nem igazán alkalmas komolyabb dokumentum kezelésre, ebből kifolyólag az e-mail megtekintései is akadályba ütközik, ellenben a "androidos vackok" vagy más okostelefon szoftverre sokkal nagyobb szabadságot biztosít.
Ne utasítsd el azt, amit nem igazán tapasztaltál meg. Igaz, hogy ezek a készülékek már több intelligenciát kívánnak, de tanulhatók. Hidd el, én is hasonlóan éreztem egy évvel ezelőtt, mint te most, de már nem bánom, hogy váltottam.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest