Hirdetés
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Landsmann #5846 üzenetére
"Ezek az érintőképernyős, meg androidos vackok valahogy nekem nem jöttek be. "
Úgy érzem ez a gyámoltalanságodat véleményezi, nem az új technológiát, de lehet, hogy tévedek.Azt sem nagyon értem, hogy a K850 tudásához hasonló készüléket veszel internetezni, legalább Wi-Fi lenne benne, akkor még megérteném, így csak állok és bámulok.
Ha valaki multimédiára hajaz, akkor nem az internet tarifa fogja eldönteni, hogy milyen teló és melyik szolgáltatónál vesz készüléket. Így csak az ostoba ember cselekszik. Ha kiszámolod, hogy a Naite árából meddig internetezhettél volna. Anno, annak idején, bőven elég volt a K850 40 MB-el, 600 Ft-ért olvasgatásra.
A SE zárt OS nem igazán alkalmas komolyabb dokumentum kezelésre, ebből kifolyólag az e-mail megtekintései is akadályba ütközik, ellenben a "androidos vackok" vagy más okostelefon szoftverre sokkal nagyobb szabadságot biztosít.
Ne utasítsd el azt, amit nem igazán tapasztaltál meg. Igaz, hogy ezek a készülékek már több intelligenciát kívánnak, de tanulhatók. Hidd el, én is hasonlóan éreztem egy évvel ezelőtt, mint te most, de már nem bánom, hogy váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson csúcsmodellje mindenre képes, amit a gyártótól elvárhatunk.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest