Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stormcrow

csendes tag

Hello!
    Most nézek telefont magamnak, és megakadt a szemem ezen a modellen. Először nagyon tetszett, aztán végigolvasva a fórumot azt látom hogy hibák tömkelege sorakozik a telefonban. Ezekkel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
    -Azt látom, hogy kifejezetten a Vodafone számára készült ez a telefon, ez azt jelenti, hogy sehogy sem lehet függetleníteni? Nézegettem különböző gsm oldalakat és több helyen is hálózatfüggetlen volt feltüntetve, ez csupán átverés lehet, vagy van valami alapja?
    -A java játékok nemérdekelnek, ez nem gond..
    -Az ébresztés hangot tényleg nem lehet változtatni? Ez azért elég durván hangzik..
    -sokmindenkinek volt gondja a filmekkel, konvertálással, adatkommunikációval adatkábelem és bluetoothon, korlátozások, ezknek mennyi az előfordulási valószínűsége?
    -Végül a live! menüről érdeklődnék, életemben nem volt még, és sokan írták, hogy rossz meg hogy jó, de senki sem írta, hogy pontosan mi a gond vele, vagy épp mi a nagyszerű benne.

Igazság szerint a legfőbb indok az ár, de ha tényleg ennyi gubanc van Vele, akkor inkább elfelejtem. Ahhoz képest, hogy miket tud elképesztően alacsony az ára, igazából még többet is tud, mint amire nekem szükségem lenne. 3G-vel semmire sem megyek, mert errefele még nincs lefedettség, meg amúgy sem érdekel...
    Szóval tudnátok segíteni? Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák