- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
amigo mío
csendes tag
Nekem nem jön be
-
AS
félisten
-
AS
félisten
Erröl jut eszembe aki ugy vesz telefont hogy nem tudja mire számithat az már magára vessen!!
-
Athos07
senior tag
''A forgatható kijelzőben több potenciál van, mint amennyit kihasználtak a mérnökök, de első próbálkozásnak nem rossz.''
Egyetlen gond ezzel, hogy ez nem első próbálkozás a kóreaiaktól. Tudtommal az a z130 volt - ami mellesleg hazánkban is fellelhető, több, mint egy éves, és tudtommal nem is túl sikeres.[link]
És egyetértek a teszttel abban, hogy ennél sokkal többet értdemelt volna a kijelző (ami mellesleg fizikailag mekkora is átlóügyileg??) főleg, hogy így ''kihangsúlyozták'' a púppal, meg a marketing-biflával.
-
-
Buflon
tag
Jó lett a teszt!
Csak egyet nem értek: mé a teszt címe, h. robotzsaru?
[Szerkesztve] -
Oly
őstag
Há' ez télleg nem valami nagy dobás!
De legalább egy valami megkerült!
Mindenki azt mondja, hogy ''halványlila gőzöm sincs''!
Az első tesztképen megtalálod!
[link]
Régebben sokkal jobb volt kamerában a Samu!
Manapság mindenki megelőzi...
(szvsz) -
AS
félisten
Mivel a Nokia és a Samsung minden csoportak gyárt készüléket. jó ha van választék.
Ja és ez csak növelödni fog. -
Goose-T
veterán
válasz
burgatshow #10 üzenetére
Ezt vágom, ennyire alap azért nem vagyok.
Csak többször megemlítik a cikkben, hogy ez egy ''16:9-es'' és ''szélesvásznú'' telefon, holott a hülye is látja, hogy sima 4:3-as, na meg a felbontása is 320x240. Vagy ez valójában 16:9-es telefon, csak én vagyok hülye? Vagy mindenki hülye és csak én vagyok helikopter? Nem értem. [tátott szájjal, bambán maga elé néző smiley]
-
-
HERR Z
veterán
Kezd kicsit TÚL SOK samsung teszt lenni az oldalon...ha nem samsung akkor meg nokia teszt jön...lassan kicsit uncsi...
van voda 3g tessék onnan is készüléket tesztelni, vélhetően sokkal több embert érdekelne -
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Hehe.
Viszont még mindig nem értem, mitől 16:9-es képarányú ez a telefon.
-
AS
félisten
Szerintem nagyon szép, persze én már nem mondok semire semit sem, mig nem láttam élöben és ezt a tanácsot másoknak is átadom
-
-
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
A mobilszolgáltatók biztos nem fognak digitális tévéhálózatot kiépíteni. Egyébként mi ez a ''16:9 arányú képernyő'' meg ''szélesvásznú élmény''?
-
DaveNo1
veterán
Szerintem azért több az az 1-3 év...max BP-n lehetne ilyen ''rövid időn'' belül, de szerintem annyira nem nagy cucc, inkább elöször a 3G hálozatot, esetleg HSDPA-t épitsék ki, szerintem több haszna lenne mint a DMB-nek egyenlőleg
Egyébként a teló nekem sem teccik, közel olyan mint a többi Samsung a megszokott hülyeségekkel, mint pl nem dinamikus memoria, már megint nem csörög és rezeg egyszerre és stb...
-
Egyelőre nincs létjogosultsága a készüléknek, gondolom, a szolgáltatók rákattannak majd erre is.
A telefon egyébként nekem nem tetszik. Vastag a forgatható kijelző miatt és pont a ''dudor'' az, ami miatt sz.tem ronda... Főleg, h. nem használja ki a WAP a benne rejlő előnyöket... -
Gubro
senior tag
Na igen, valóban jó kis készülék, azonban a tv-n kívül semmi újat, extrát nem tartalmaz, tehát itthon nincs létjogosultsága. Persze aki vagánykodni szeretne a forgatható kijelzővel...
-
AS
félisten
Jó kis (nagy készülék)
Ahogy láttom a d600 kamerája van benne..
Hát igen ,Magyaroszág még elvan maradva.
de 1-3 mulva talán.. lesz enünk is ilyen szolgáltatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged