Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Fogadni mertem volna akár a gépemben - mielőtt megnéztem volna a linked, - hogy egy Nokia fog rejtőzni mögötte...
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/88.gif)
Egyébként valóban rengeteg hasonló kialakítású és tudású modellt jelent be és/vagy dob piacra a Samsung.
De hát ezen ma már nincs semmi meglepő, ez a siker titka.
-
Noncsi
tag
BenQ-Siemens EL71 nagyon hozza a 6280 és az N80 formavilágát! Ez lesz a divat??

-
sly21
csendes tag
Szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra a Samsungok! A Nokia-nál legalább különbözik a formavilág!

A 6111-es és a 6280-as között sokkal nagyobb a különbség mint pl. a D600 és az E880 között!
Vagy nem???
-
Goose-T
veterán
Nem a csúszkával van bajom, az egy teljesen praktikus dolog. Csak az a probléma, hogy én elolvasgatom a teszteket, megnézegetem a képeket, de ha elémraknának 10 darab különböző Samsung csúszkás telefont, biztos, hogy nem bírnám megkülönböztetni őket, maximum a színük alapján. Mennyivel karakteresebb például egy ilyen teló: [link].
-
Goose-T
veterán
Kissé unalmas már ez a Samsung-formavilág. Csak én érzem így, hogy minden telefonjuk ugyanúgy néz ki? Na nem mintha valaha is megfordult volna a fejemben, hogy koreai telefont vegyek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AS
félisten
De nem azért de ez már nagyon elavult szoftveresen is. meg stb..
enél már csak jobb és olcsbb samsungot lehet kapni.
-
AS
félisten
jézusom ez már vagy fél éves készülék.-
-
Gubro
senior tag
Tetszik a teszt.
A kijelző valóban kicsinek tűnik, bár egy nok 6230i-hez képest ugye...
Legjobban a forgatható kamera tetszik, valóban unaloműző lehet a kapcsoló tologatása.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem bejön...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)