Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nukreális...
csendes tag
Na hol lehet kapni??? És mennyi mert ez kéne nekem
KIRÁLY! ugy értve a SAgem mek nél persze
Na legyetek légy szíves megmondani Persze Nyíregyházán
-
Szanya
tag
Hogyan lehet elérni, hogy kezelje a pannonos kártyámat? Egy versenyen nyertem és tetszik. Erre menteném le a telefonszámaimat a NOKIA- ról.
-
Matt-OPT
aktív tag
Hol tudok venni ilyet?
-
Matt-OPT
aktív tag
Tudtok mondani olyan telókat amik hasonlóan vékonyak mint ez? Siemens CC75 érdekelt volna, de állítólag nem fog kijönni ...
-
Stimpy
senior tag
Kíváncsian várom, hogy a kezembe kerüljön egy példány.Kinézetre egészen kellemes, szvsz még kissé elagánsnak is lehetne mondani.
Az meg hogy kis országunkba inkább az alacsonyabb kategóriájú Sagemek kerülnek be, még nem jelenti azt, hogy szarok is.Tény, hogy a vodamenü ront az összképen, de pl nővérem a My-V-55-ös telcsijével teljesen elégedett.
És a témához érdemes hozzátenni, hogy a Sagem nem csak telefonokat gyárt, hanem több féle elektromossággal kapcsolatos dolgot is.Pl aki elégedetten használ egy új renault-t, már nem is szólhat a cégre egy rossz szót sem, mivel ezeknek az integrált gyújtását ők csinálják, méghozzá nem szarul. -
AS
félisten
Igy van szerintem is jók a sagemek!
Ha nem lenne jó akkor már bezárt volna.
És nem helyete.. éll és virul!
Söt találtam kém fotokat a tv-vevös sagemröl!!!!!!!!!
Bztos majd a cebitenm lesz bemutatva.. -
cornfake
aktív tag
oan mint egy tv taviranyito
-
Bog
HÁZIGAZDA
Öltönyből vettem elő, és elismerő pillantásokat kapott. Ennyit a csóróságról. Az meg, hogy te azt hiszed, hogy biztos gagyinak éreznéd, ha a kezedbe vennéd, az körülbelül olyan, mintha én azt mondanám, hogy biztos helyben megpörgetnék egy F360-as Modenát, ha beleülnék.
Amit nem ismersz, nem láttad, és nem fogtad, arról minek ítélkezel? -
HERR Z
veterán
mivel a 2 favorit gyártódon kívül minden más szar számodra ezért úgyse fogod megnézni élőben...
amúgy meg samsungnál mi is van ami ilyen tudású...c100 és tsai....azok pedig akárhogy is nézek csúnyább menüjű és alapjába véve is olcsóbbnak látszó telefonok
és ha neked egy sagemes emberről az jut eszedbe hogy csóró....akkor na, alapvető agybajaid vannak -
nnivan
tag
Biztos vagyok benne, hogy ha a kezembe venném, akkor is érezném azt a gagyi hatást, amit a többi sagemnél. Ott van az a fefér betét is, amivel elrontják a telefon készülék jellegét, mint a többi sagemnél is!
És igenis, akinek nem kell tudás, csak telefon, az is szeretne a kezében fogni egy igényes kialakítású, tapintású, szép kijelzős készüléket, de semmi képpen nem akarja azt a látszatot kelteni, hogy Ő egy csóró. És ezt a samsung tudja!!! -
Jégkokó
veterán
Most hogy megnéztem a telefont a tesztben azt szűröm le, hogy ennek a telefonnak a kijelzője leginkább a nokia alsó kategóriás 4096 szinű telefonjaira hajaz.De ha eredetileg is az olcsó telefon szegmensbe készült , hát akkor se valami csúcs a kijelzője.
-
nnivan
tag
Háát, én nem tudom, de ahogy nézegetem azt a 9 ikonos menüikonokat, sztem nem sokban külömbözik a vodka ikonjaitól, talán egy kicsit színesebb, de talán még nem is animált! Persze azért biztos, hogy szebb, mint a szürke-fehér-piros vodka!
Én azt mondom, inkább egy használt samsung szebb kijelzővel, ha már nem kell tudás a telefonba, legalább legyen szép a kijelzője és a menüje, én ezt mondom! -
AS
félisten
Hát elmondom hogy ez a menü és minden a Nálunk nem kapható Sagem Myx5-2 böl van
Ilyen menü volt a gyári a myx6-ba myx7-be is.
És igényes.
Voda mindent elcsesz az öszes sagemet... -
HERR Z
veterán
Egész jó....a feature listája nem egy állat, de remélhetőleg az ára se
a sagem soft is jól néz ki, már csak fel kéne valahogy tolni myv-76ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sagem my300X és a my301X csak egyetlen dologban különbözik. Egyébként mindkettő ugyanolyan jó. Nem tévedés.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest