Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

válasz Cefet #80 üzenetére

hát ez hosszura sikeredett de sebaj :)
    az elektronikai részébe nem tudok és nem is akarok belekötni, mivel nem vagyok villamosmérnök, biztos igazad van :)
    viszont hidd el a droop fizikai kiküszöbölése minden usernek fontos (lenne) aki egy kicsit is tuningol, ugyanis addig nincs gond ahogy te mondod, egyszerüen többet állítasz bios-bol, hogy megkapd a kívánt értéket, csakhogy a legnagyobb gond ott van hogy még azt az értéket se tudja megtartani terhelés alatt.. ergo bios-bol belősz 1.40-t, mondjuk ez ad 1.35-öt, ráküldesz egy orthos-t, és leesik 1.32-re. sztem nem kell ecsetelnem a negativumait :) és egy jól bekötött beállított droop mod ezt küszöböli ki. és ezaz amit a mérnökök is be tudnának tenni a lapokba mert van 1-2 lap ami 0 vagy max 0.01v-t droopol, tehát nem lehetetlen. az hogy a vezetékekben mennyi fesz veszik ect nemtudom, de azért sztem ott már csak ezredekről van szó.
    hát igen, ezek apró alkatrészek, a forrasztásuk se tul könnyű, vigyázni kell, ha rosszul csinálja az ember a garit is bukhatod mert nyoma marad.
    miért lenne harag? :) csak véleményt cserélünk :D

Új hozzászólás Aktív témák