- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
hát ez hosszura sikeredett de sebaj
az elektronikai részébe nem tudok és nem is akarok belekötni, mivel nem vagyok villamosmérnök, biztos igazad van
viszont hidd el a droop fizikai kiküszöbölése minden usernek fontos (lenne) aki egy kicsit is tuningol, ugyanis addig nincs gond ahogy te mondod, egyszerüen többet állítasz bios-bol, hogy megkapd a kívánt értéket, csakhogy a legnagyobb gond ott van hogy még azt az értéket se tudja megtartani terhelés alatt.. ergo bios-bol belősz 1.40-t, mondjuk ez ad 1.35-öt, ráküldesz egy orthos-t, és leesik 1.32-re. sztem nem kell ecsetelnem a negativumaités egy jól bekötött beállított droop mod ezt küszöböli ki. és ezaz amit a mérnökök is be tudnának tenni a lapokba mert van 1-2 lap ami 0 vagy max 0.01v-t droopol, tehát nem lehetetlen. az hogy a vezetékekben mennyi fesz veszik ect nemtudom, de azért sztem ott már csak ezredekről van szó.
hát igen, ezek apró alkatrészek, a forrasztásuk se tul könnyű, vigyázni kell, ha rosszul csinálja az ember a garit is bukhatod mert nyoma marad.
miért lenne harag?csak véleményt cserélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitor hiba topik
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest