- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Eddig nem sok értelmét láttam ezeknek a fizikai gyorsítóknak. Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy van benne azért valami. Sajnos még nem kiforrott a dolog, ráadásul pont nagy lépés előtt állnak a videókártya gyártók, úgye jön a dx10 meg egyéb apróságok.
Kiváncsi vagyok, hogy utána mi lesz az Ageia-val. Én örülnék ha lenne ilyen kártya, kicsit olcsóbban. Életképes dolognak tartom a dolgott, de olcsóbban és azután, hogy kijön a dx10. A kát nagy cég az Ati és az nV is csinálja a maga kis fizikai gyórsítóját. Ha letisztul a kép valamilyen formában életképes lesz biztosan, lehet integrálva, lehet külön kártyaként. És ezt biza még lehet fejleszteni, jócskán vannak még benne lehetőségek. Ha lenne pénzem és tudnék akkor biza vennék pár részvényt a cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest