- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Fotók, videók mobillal
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huppancs89
tag
Sziasztok!
Nekem van myvipen egy nokia klubom(nokia telefonosok klubja), és ott alaposan kivitáztuk ezt, de nem k750el, hanem k850 el. De ezt akkor hadjuk.
Igaz hogy a képek között (N95 és K750)nincs nagy különbség (én személy szerint N73 fotóját is simán jobbnak látom a k750é nél, nemhogy az N95ét), de ez az érv elenyészik, hiszen ki az a hülye aki csak azért nem vesz N95 öt ha megteheti, mer valaki azt mondja h egy 2 Mpixeles teló is ugyanolyat csinál.
Akkor haggyuk a képet drága barátaim, és térjünk át a videóra:
K750 maximum videófelbontása: 176x144, ami komolyan mondja szendevés, most csak azért se az N95 el jövök, hanem vegyünk egy(pár) 2 Mpixeleset: 6233 vagy 6234!!
Egy a 2 teló 2 Mpixel ellenére 640x480!!! as videót produláknak, nem beszélve az én E70 emről ami 352x416osat tud. Szóval inkább az N95 öt szóba se hozom....
Szóval ilyenkor mondom azt hogy szégyenlheti magát a K750.
De akkor K850: 5Mpixel, jó képek.....max 320x240es videó! ,,Már megin mi ez?"
-Kérdezhetné egy feldühödött vásárló. És ne mondjátok nekem hogy ne jöjjek mindig a videóval, mer DE jövök hiszen 2008at írunk és szinte mindenki gondol a mobilvideózásra.
A képek ugyan azok nem érdemes vagyon különbséget tennünk, de természetesen az N95 jobb tudásban, PL: K850 ahhoz képest hogy csúcsmobil, és okostelefon nincs benne WLAN, nincs benne GPS, belső memóriája gyér, illett volna bele egy 16.7 millió színű kijelző, igaz nem divat de infrát sem tartalmaz. Az N95 ben mindezek megtalálhatók.
Összesítve ezeket, ha nem lenne a SE-ban 5Mpixeles kamera, csak egy sima telefon lenne, de arra se igen lenne jó. Hajner Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Autós topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest