- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
CharlieDrop
veterán
Akkor gyárilag nem lehet ''böngészni'' a számítógépet? hm...
Másrészről az lenne a kérdésem (úgy mindenkihez), hogy érdemes megvenni? Rég vettem utoljára telefont nem szolgáltatótól, és elég rosszakat hallok mobilégekről. Pláne hogy a garanciákkal humbukolnak, amit elvileg törvénytelen, de ebbe ne menjünk bele.
Előre is kösz a válaszokat
Charlie -
mhorvat
senior tag
Nekem az SMS írás igen kényelmes (K750i után), 6230 is van a családban, szerintem jobb annál, de ez nyílván megszokás kérdése.
A K800i-vel kapcsolatban: használtam azt is, nagyon jó kis telefon, persze én nem Vodafone-ost használtam. Bár a Voda nem teszi rá a Live! menüt, ami elég jó dolog, szóval elvileg teljeskörű telefont kapsz, hálózati korlátozással. Napersze gondolom egyes funkciókat ugyanúgy letilt, stb. A lényeg: a K800i jó kis telefon, ha a Multimédia a fontos, akkor inkább az, ha az üzlet és az elegancia, akkor E65. -
mhorvat
senior tag
Youtube nem működik rajta, mert a böngésző nem támogatja azt a fajta flash lejátszót.
A WLAN-nál nem egészen értem mire gondolsz, de ha úgy érted, hogy interneten keresztül tud-e letölteni, akkor természetesen tud. Ha arra gondolsz, hogy tud-e más eszközhöz kapcsolódni WLAN-on, akkor azt nem tudom, de van benne AD-HOC mód, valahol olvastam, tehát elvileg tud. -
mhorvat
senior tag
Szia!
Néha megáll ''gondolkodni'' (ez 1-2 másodperc lehet), de csak akkor amikor több fájlt töltünk be például. Későbbi Nokia SW-k pedig biztos csak egyre gyorsabbak lesznek rá. Fateromnak 6230-a van, szerintem ahhoz képest nem lassú. Ha pedig azt kérdezed, melyeik telefon a minőségibb, akkor elég egyértelmű a válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest