- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simán kezeli a 2Gb-os kártyát.WLAN gyors,egyszerű,de lehetne egy picit erősebb,de nem vészes.
Hogy jó telefon-e?Az!Nagyon jó anyagokból van és nagyon megbízható,de szerintem az E61i is van ilyen jó telefon.Talán a qwerty billentyűzet és az 1500mAh-es(ha nem tévedek)akku ami az E61i mellett szól,az E65 mellet pedig a méret.
Akku kb 1-1,5 napot bír közepes használat mellett.
Net WLAN-on nagyon jó,3G-n már annyira nem gyors,de ez érthető.A MiniMap van akinek tetszik,de én nem rajongok érte. -
Másnak is ledobja folyton a net kapcsolatot??Kb 30perc után újra kell kapcsolódnom,vagy újra kell indítanom a telefont
-
válasz
Joe bácsi #657 üzenetére
Csak a MM-ban nem úgy szokták használni a telefont,ahogy egy átlag ember használja.Pl nem hiszem,hogy egy felhasználó direkt püfölné a telefonját,ellenben a MM-ban előfordult már hogy erősen meg kínozták a készüléket az unatkozó hülye gyerekek. Mondhatnám úgy is,hogy nálam 7év alatt nézne ki úgy az xy telefon mint a MM-ban egy év alatt.
-
Mostanában elég sok telefon fordult meg a kezemben,köztük volt P1i,N95,N73,6300 stb...
Tudomásom szerint az N95 magas eredményeket ért el JBenchmarkban,de nekem mégsem tűnt fel,hogy annyival gyorsabb lenne,mint pl az N73.Az teljes mértékben biztos,hogy gyorsabb,de menüben navigálva,nekem nem tűnt fel. -
válasz
Joe bácsi #585 üzenetére
Hehe.Minap vitte be az egyik komám a fene tudja milyen Samsung csodáját a szervízbe,mert szorul a csúszka része, "pedig ők vágják a témát régóta" .Nézegettem a kicsikét,ami azért szorul,mert nagyon passzos a slide rész és egy kevés por és szösz elég volt neki...Ilyen gond nem lesz az E65-el mer ez bizony nem passzos,viszont cserébe nem fog szorulni.Ha esetleg meg tönkre megy,akkor veszek bele új Slide részt itt
Van fekete E65 is
11pont sok?!
Ugyan abban a tesztben a SE P990i 1500Pontal többet kapott mint az E51
-
válasz
Joe bácsi #580 üzenetére
Hát,az E51 369Mhz-es processzora csak SINGLE,az E65-ös processzora viszont DUAL.Benchmark tesztek szerint az E51 11pontal jobb mint az E65,ami szerintem elenyésző.
Amit komoly különbség talán az a kétszer akkora memória a HSDPA,Symbian 9.2 és az S60 3rd FP1.
Na meg a ki alakítás."apró és rosszul nyomható menü és "C" gomb"
Én spec 1óra alatt meg szoktam.Kicsit talán megváltozott a nyomáspontja is a menü és a "C" gombnak."Puhább" lettNekem az E65 nagyon tetszik,pedig nem szeretem a Nokiát.
-
válasz
Viktor0610 #540 üzenetére
Biztod igazad van.
Én csak azt tudom,hogy van olyan telefonom,amit soha nem "formáztam" sött,az első töltés alatt folyamatosan bökdöstemés 2,5 évesen még 6napot bírt úgy,hogy napi 10-20sms-t küldtem és 10-15percet telefonáltam.
-
válasz
metaldog #531 üzenetére
Ekkora F****ot!Eddig vagy 30féle témát használtam,de semmi gond nem akadt.
Hasonlót anno valakinek a P900-al játszotta a SE szervíz.Mondták neki,hogy a telepített alkalmazások vágják haza az OS-t ezért az emberünk semmit nem telepített,mégis,időröl időre elő jött a hiba.Neki is volt formatálás meg SW csere is.Végül kiderült ,hogy gyári hibás a telefonja.
Remélhetőleg töbször nem kell be vinned a szervízbe. -
Honnan tudok témákat leszedni az E65-re?Akárhonnan szedtem le,mindíg azt írta ki,hogy: hibás tanusítvány...
Esetleg van téma edítor? -
Hosszasan tépelődtem,hogy E65,N73 vagy E50 legyen,de végül az E65 győzött(meg nem mondom miért
).Eddig meg vagyok vele elégedve,csak azt nem értem,hogy ha a piros gombal lépek ki az alkalmazásokból,akkor nem háttérbe teszi,hanem bezárja,és ez nagyon idegesítő,mivel,már hozzá szoktam a teljes multi taskinghoz.
Esetleg be lehet ezt valahol konfigurálni,vagy BUG,vagy ilyen az S60 3rd?
-
Meg tudná nekem mondani valaki hogy mennyi a felhasználható ram kapacitása az E65-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen digitális videókamerát?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest