- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
ma sikerült megtapogatnom ezt a telót.
hát annyira nem győzött meg. mellé tettem az n71 kijelzőjét és azon kívül hogy ennek világosabb volt sok különbséget nem találtam(persze a felbontás jobb).(nem tudom hogy a világosságot lehet-e állítani rajta)
és minőségében, is jobban bejött az n71.
bár biztos jó teló. -
jani0625
aktív tag
én a saját igényeim és tetszésem szerint választok telót.
így igazából mindegy hogy egy olyan márkát választok ami másoknak nem jön be mert általában nincsenek túl jó kamerái, nagy, nehéz telói vannak, keveset bír az akksija és multimédiában se a legjobb. Érdekes hogy ez a márka pont piac vezető, bár biztosan csak egy paraszthajszállal.
méret: az igazi üzletember legjobban a kicsi és könnyű telefonokat szereti, úgy érzem ez a mai nap tanúlsága. Biztos ki is nézik azt az üzletembert az üzletfelei aki egy ilyen nokiát vesz -
jani0625
aktív tag
én egyenesen nem szeretem a kis telókat. Nekem a teló a 6310es méret. És ez is hasonlít rá méretben. Még a 6230i gombjai is kicsik nekem, meg az egész teló túl kicsi.
Progi meg lesz rá dögivle amivel sok hibát ki lehet küszöbölni, mondjuk a BT-t nem, de ez engem annyira nem érdekel. az ébresztő és a hangfelvétel annál inkább.De ezekre lesz sztem progi és akkor nem beszélek arról hogy gps előkészítés is van -> egy jó térképszoftver és navigálni is jó lesz.
az ára meg sztem nem vészes, gsmdeponál 99k, 2év nokia garral, fél év múlva lemegy 80-90re az meg már egész ok egy ilyen telóért. szvsz -
jani0625
aktív tag
tetszik. talán egy rádió nem lett volna rossz,igaz netes rádiót is lehet majd rajta tuti hallgatni, csak progi kell hozzá.
jó kis teló. a kamera hiánya nem zavar. Inkább készítek egy király képet a digit kamerával felteszem laptopra onnét meg BT-n át a telóra ha mondjuk ott akarom felhasználni háttérnek vagy akárminek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest