Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Beszereztem egy Nokia 3250 mobilt. A telo nagyon jó, de azért jó lenne naprakésszé tenni.
Valami jó szoftver van rá?(Lehet gyári, főzött.) Meg milyen progik-játékok vannak rá, és honnan tölthetném le őket?
Üdv mindenkinek! (Remélem, még látogatja valaki a topikot...)
-
Phili
tag
Jó kis teló volt ez annak idején,sőt még ma is megy "valahol"
-
MC-x
csendes tag
Hello!
Én nem rég vettem egy ilyen készüléket és megvagyok elégedve vel.
A jostik nincs semmi bajom, a képernyő felbontásával meg főleg. -
Beee91
csendes tag
75ezerért vettem meg!!
[Szerkesztve] -
Beee91
csendes tag
Én ezen a héten fogom megvenni a telefont!!
80ezerért 1Gbos kártyával és 2éves garival(Bp. GSM bolt) Szer jó vétel!!
Elvileg van 4 féle színben!!
Az igaz hogy a zöld meg a pink drágább???
Tudnak valamivel többet??? -
Integra
titán
nah, tiesto mix, LOL....
-
Gyuree91
tag
<OBJECT classid=''clsid
27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000'' codebase=''http://download.macromedia.com/pub/
shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0'' width=''130'' height=''130''>
<PARAM name=''movie'' value=''http://www.hitetlen.hu/flash/ora30.swf''>
<param name=''wmode'' value=''transparent''>
<PARAM name=''quality'' value=''high''>
<PARAM name=''menu'' value=''true''>
<EMBED src=''http://www.hitetlen.hu/flash/ora30.swf'' quality=''high'' menu=''true'' pluginspage=''http://www.macromedia.com/shockwave/
download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash'' type=''application/x-shockwave-flash'' width=''130'' height=''130''>
</EMBED>
</OBJECT> -
Gyuree91
tag
Ide légyszives csak 3250-es telóhoz illő és tartozó dolgokat írjon mindenki...
Aki tud Nokia 3250-eshez jó honlpaokat (progik, játékok, symbian9 stb..) írjon!
http://symbian9.com én ezt tom egyenlőre...Ez tui virusmentes page.
<center> -
Ricardo
titán
Én egy olyan 6-os körüli srácot láttam 6630-al a kezében éppen wapolt valamilyen menetrendet. (még nem volt itt 3G) feltételezem hogy azt is apu állja. Ezért mondom hogy nem feltétlenül kell beskatulyázni a célcsoportokat. Egyre jobban elmosódik a határ a felhasználó rétegek között.
-
blueMerle
veterán
Szinte kizártnak tartom, mert ez röhejes lenne apuci kezében...apuci kezébe egy N70 vagy bármi más cucc való, de semmikképp sem 3xxx-es Nokia
Hidd el, ezt fiataloknak/fiatalok veszik, és nem az idösebb korosztály aki esetleg 3G -zik. A 3G egyenlöre nem érhető el olyan áron, amelyet egy átlagos csemete meg tudna zsebpénzböl fizetni. Nem csak milliomosokból áll a világ...
Egész biztos hogy faxa modell ez így ahogy van, felesleges lenne bele a 3G: SOKKAL drágább lenne, FELESLEGESEN. -
Ricardo
titán
válasz
blueMerle #57 üzenetére
Mi van akkor ha nem a gyerek veszi, hanem apuci? Az nem foglalkozik vele mennyibe kerül. Ha benne van akkor használja aki akarja, ha nincs akkor az sem aki használni akarná.Ha csak az egy tizede használja azok közül akinek ez a telefon készült az már jelentős bevétel. Ez olyan mint a Samsungnál a rezgés+csengés. Minek az?
Most szépen lassan rádöbbennek hogy jó az ha van. -
Makako
csendes tag
Hello!Nekem ezelőtt 6600-m volt ami ugye szintén okosteló de sehol sincs a 3250-hez!Talán csak a 3G hiányzik belőle,amúgy majdnem tökéletes!
-
blueMerle
veterán
válasz
Gallardo007 #49 üzenetére
Jajj kolléga, kezdem:
1. Az akksija LEGFELJEBB 2 napig húzza ha nem nyúlsz hozzá, és nem 4-5 napig
2. Ezen a legújabb Symbian van, amely alá MÉG ALIG LÉTEZIK PROGI !
3. Nem vagyunk idióták, hogy ''max hangerőn'' hallgassunk zenét, úgyhogy pont jól szól a teló, nekem nagyon tetszik a hangzása, ráadásul egy Sony vagy Sennheiser fülessel csodálatosan szól akár MAX hangerőn is!!! Ugye te is kipróbáltad MÁS fülessel is?
4. A kijelzö, az egyik legjobb 176x208 -as Nokia gyártmány ami ebbe van.
Tudom, hogy jó szándékkal írtad amit írtál, de legalább nézz utána a dolgoknak, hogy legközelebb ne írj butaságokat, mert esetleg még valaki megfogadja a rossz tanácsaidat!
[Szerkesztve] -
Dr Dre
csendes tag
Szevasztok! Valaki tudna nekem segiteni?? Nokia 3250 telcsihez keresek progikat.
-
magi20
senior tag
válasz
Gallardo007 #49 üzenetére
egy fura érdekesség de lehet hogy nekem csal a szemem...amikor a saját lejátszóprogijával nézzük a videókat akkor annyira tényleg nem nyerő a kép..egy picit fakó.....de a real playerrel nézve ami alapon rajta van...mintha úgy sokkal szebb lenne.....
de mondom lehet hogy nekem csal a szemem...amúgy gépen a videók szerintem szépek....mondjuk nekem k750i-m is volt és az meg már túl színes volt......a kijelző szerintem nem gyenge...csak túl sok a menüpont..túl sok minden van benne....majd valami megfelelő téma ezt elfeledteti....hát nemtom de én egy philips fülessel egy sima hp250-el hallgattam és szerintem nem volt torz....az elforgatós része....amikor mp-3-at lehet hallgatni..hátz idő volt mire rájöttem.....rá kell nyomni efy zeneszám kereső frissítést és utána beadja az összes számot...tehát szerintem ez a része jobb mint az ericssonnál -
Gallardo007
tag
ki ne adj ezért a sz@rért ennyit nem éri meg.3napig teszteltem és egyáltalán nem jön be.
negativumok:nagyon gyenge kijelző és kamera(fakó)
0dizájn,durung
max hangerőn az mp3 eszméletlentűl torz.
menüböl at mp3 kezelése elég béna
a joy nagyon kemény ha izzad az ujjad nehézkes kezelni
pozitivump rendszer,sok programot föl lehet pakolni
akksi (9300i akksi) akár 4-5napot is bír
elég jol össze van rakva nokiához képest
egy w800i vel sokkal jobban jársz hidd el!
[Szerkesztve] -
Blackdeath
aktív tag
hát igen, a w800i lenne a másik megoldás, de még mindig bizonytalan vaok.
a programok nem izgatnak annyira, szal az nem lényeges.
amúgy meg van normális, digitális fényképezőgépünk itthon (Olympus FE-110), szal itt nem a kamerán van a hangsúly, nekem jó az a 2 megapixeles is.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
válasz
Blackdeath #46 üzenetére
Eddig egyetlen hibáról olvastam ennél a telónál - egy szoftverhiba, amit eddig csak egy orosz oldalon láttam. Egyébként hiba lehet a viszonylat kis felbontású kijelző (szerintem még jó), vagy az, hogy manapság mindenki autofókusz-mániás lett - na ebben az sincs. És még nemigen vannak programok az új oprendszerre - ez is változik idővel.
Előny viszont a nagyon gyors processzor (uaz, mint az N91-ben, N73-ban...), különösen jó zeneminőség. Szerintem attól függ, hogy ki tudod-e használni az okosteló funkciókat. Ha nem, akkor - nem szívesen- de ajánlanom kell a w800i-t olcsóbban valamivel jobb kamerával, alapból félgigás kártyával.
-
Blackdeath
aktív tag
Üdv!
szeretném megtudni, hogy érdemes-e kiadni ezért a telóért 84k-t?(a Mammut GSM-nél)
nincsenek komolyabb hibái? (az akksin kívül, de engem az se zavar annyira) -
Pompi
nagyúr
Tudod az a furcsa, hogy eddig még senki nem akadt fent ezen az apróságon, pedig egy jóideje dumálunk itt telefonokról, csak te vered magad itt ezen. Minden esetre tényleg ne itt offoljunk tovább ezzel, ha mindenképp van még hozzáfűznöd a témához akkor azt a K790-es topikban tedd meg.
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
#53246592 #39 üzenetére
Üdv!
Igen voltam marktinges ott is ahol említetted.
A Pompi-nak adott válszom te is megszívlelheted, ami pedig akár a külföldi olvasókat illeti, pont ez a lényeg.
Ha egy amerikai olvasó olvassa a cikkeket, neki igen is fontos, hogy pontosan melyik verziós telefonról van szó, mert ugye a freksáv neki nem mindegy.
Lehet hogy szegény valami lényegi infót félreért, vagy mi tájékoztatjuk őt félre - nem szándékosan, csak elfelejtjük kitenni az International jelzést - ami igaz ennél a cikknél nem áll fenn, hisz itt csak párszor szerepel.
Bár azt honnan tudjuk, hogy pl az amerikai piacon milyen kiegészítőkkel árulják a W800-as szériát. Lehet hogy hülyének néznek minket ha olvassák, mert lehet hogy nálunk a W800i felszereltségi szintje más.
Szóval meg még sok ilyen apró dolog van, és mindez 8bit miatt...
És igen, ebben ilyen kukacos vagyok, voltam és leszek is.
mrlujoak(i) -
mrlujoak
veterán
Akkor erre csak annyi a válaszom:
Neked szükséged lenne egy W800-ra.
Én eladok, vagyis kifizettetek veled egy W800i-t.
Te meg kapsz érte egy dummy-t vagy egy forgalomban nem kapható akár W800m akár W800a akár W800-as típust.
Jó szórakozást akkor mindegyikkel, már amelyiket tudnád itthon használni.
mrlujoak -
Pompi
nagyúr
Erős kukacoskodást érzek a szavaidból, próbálj már meg nem a kákán is csomót keresni. Lényegi különbség szvsz nincs a különböző subfixekkel jelölt modellek között és így tag nélkül szokták jelezni azt ha erről a típuscsaládról van szó.
És kérdésem továbbra is fentáll:
Neked így (i nélkül) nem világos, hogy melyik telefonról van szó? -
mrlujoak
veterán
Szió!
''Szóval nem értem, hogy miért kellene a kedvedért kitenni az ''i'' betüket. Neked így nem világos, hogy melyik telefonról van szó?''
mert hivatalosan nálunk Európában ez a készülék teljes neve.
mert van különbség a más tagokkal büszkélkedő típusok között.
mert más taggal rendelkezőt nálunk vagy nem kapni, vagy nem használható.
mert a tag nélküli modellek általában bemutató és protomodellek, kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.
Csak ennyi. Ha már írunk, tegyük azt pontosan, minél kevesebb hibalehetőséget hagyva.
További szép napot!
mrlujoak -
mrlujoak
veterán
Igen, később láttam hogy rosszul idéztem.
Az idézetet közvetlen a hozzászólásodból akartam kivenni, aztán valami ötlettől vezérelve elé vágtam a cikkből idézhetőket is. Ezért elnézést kérek.
Igen, maga a füles, az tényleg az MDR széria, bár én a távirányítóval együttes konfigurációt gondoltam megjegyezni, és annak külön örülök, hogy Te is a hasonlít és nem a koppintott szót használtad.
A SE-t pedig azért merészeltem jobban kiemeltetni, mert egy Sony (csak fülhallgatót) egységet nem tudsz rávenni, hogy a Fast Portba belemásszon.
Erre alapoztam. Ez volt a szőrszál hagymája.
Már várom a SE cikket, figyelek mint ...
Pláne az ''i'' tagokra!
További jó munkát
mrlujoak -
opr
nagyúr
tiesto trance-et játszik
techno pl. collins and behnam, mario ranieri, carl cox, sven wittenkind -
Borosz
őstag
Én is kiváncsi voltam már rá, de a teszt lelombozott. Hogy tudnak ekkora hibákat elkövetni egy teljesen új konstrukciós készülékben? Pedig tetszik... Habár lényegében a zenei része van kiemelve a Nokiánál is, azt meg tudja rendesen.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Jaj.
Egyrészt nem engem idéztél, a cikket nem én írtam. (A hozzászólást igen.) Mindjárt kiteszem az i betűket, emiatt nem fogunk összeveszni...
A Nokia fülese ehhez a Sony füleshez hasonlít, mondjuk: [link]
Nem a távirányító hasonlít, hanem a füles. Agybadugós fajta.
Ez tényleg csak szőrszálhasogatás, szerintem a szöveg alapján mindenki másnak egyértelmű a helyzet: a Sony füleséhez hasonló fülest kapott mobiltelefonok között először a W800i, ehhez hasonlít a Nokia 3250 fülese -> követekzésképp hasonlít a Sony-ra is.
Az SE pedig bevalottan a Sony-tól szerezte be a Walkman modellek tartozékait.
Na, mindegy, holnap majd remélem elégedett leszel, ha elolvasod a legújabb tesztünket, amely véletlenül egy SE készülékről szól -
Pompi
nagyúr
''Csak azzal a pár ''i'' betűcskével kellene több karaktert gépelned. Megteszed a kedvemért?
Nem vagyok nagy SE szakértő, de úgy tudom, hogy az SE telefonok többféle utótaggal jönnek ki a földrajzi elhelyezkedés függvényében, az ''i'' international-t jelez, nálunk ez van forgalomban. Szóval nem értem, hogy miért kellene a kedvedért kitenni az ''i'' betüket. Neked így nem világos, hogy melyik telefonról van szó? -
Pompi
nagyúr
''Fix fokuszos gepekben termeszetesen nincs auto focus''
Ez amúgy igaz, csak a fix fókusz és a fix gyújtótávolság nem ugyanaz. Tehát attól, hogy egy fényképezőgépnek (ami akár lehet telefon is) nincs optikai zoomja (azaz fix gyújtótávolságú) attól még a nem kell kötelezően fix fókuszosnak is lennie. Sőt. Rengeteg fényképező és mondhatjuk, hogy már pár mobiltelefon kamera is van ami nem optikai zoom-os és mégis autófókuszos.
Bocs a kitérőrét tudom, hogy ez nem a fényképezés topic -
mrlujoak
veterán
Üdv!
Megjöttem, mint már másik fórumban átkeresztelt ''i''-s gyerek...
Idézlek:
''Ha végigtekintünk a jellemzőkön, akkor minden W800 tulajnak felcsillan a szeme.''
''Az utóbbit bekapcsolva előjön a W800-ból megismert érzés, a zene szinte leviszi a fejünket, annyira jól szól.''
''és az SE K750,W800 vonalban'' -#25 hsz-ban
Csak azzal a pár ''i'' betűcskével kellene több karaktert gépelned. Megteszed a kedvemért?W800i K750i
Bár találtam mást is.
''HS-20 névre keresztelt fülhallgató, amely egyértelmű koppintása a Sony hasonló modelljének. ''
Szóval pontosan melyik SONY termékre HASONLÍT- akár nevében is - a Nokia távirányítója?
Ha nem szeretted volna a Sony Ericssont kiírni, elég a SE is.
Na ezt tényleg nem szőrszálhasogatásnak írtam, csupán pontosítottam az amugy eltalált cikket, jómagam is a (SE által már immunissá váltam) joy kellemetlenségét vettem észre.
Csavargatni meg jó!
Szívélyes és tényleg nem bántó üdvözlettel
mrlujoak -
evR
aktív tag
a techno meg a Tiesto dolgot én sem értem - bár sem a techno-hoz, sem pedig a Tiesto által képviselt zenei stílushoz semmi közöm...
fogalomzavarszerűség.. vagymi
a teló korrekt, egy-két dolgot nem értek, hogy miért így vagy úgy...
- kamera elhelyezkedése (csupán giccs)
- joystick
- akkuidő
- kijelző....(???) -
KoGa
tag
Hello kedves cikkiro. Nehany eszrevetel:
Tiestot egy lapon emliteni a technoval nagyfoku zenei tudatlansagrol tesz bizonysagot... En inkabb kihagynam az ilyen megjegyzeseket.
A ''beépített 2 megapixeles optikai zoom'' kicsit kepzavarnak tunik, vagy csak egy vesszo hianyzik a mondatbol?
Fix fokuszos gepekben termeszetesen nincs auto focus, ez szerintem minden mobilra elmondhato.
Ennyi, pedig csak atfutottam a cikket -
bolondember
MODERÁTOR
néztem nagyokat ezen a tekergetős kezelőszerveken...
Nagyoknak tűntek a képeken a pixelek - ezen javíthatna majd egy ''i'' verzióval a finn gyár..
@Polachek: Tiesto jó, de Digweed odakeni -
blueMerle
veterán
a füles nyújtja (nem a tapsi)
1 órán átt keresztül gondolkoztam azon, mi az a tapsi, aztán rájöttem a logikára. Tapsi Füles
na jah, ilyen rongy az ember agya 10 óra melózás után...
A telefon nekem személy szerint tetszik, nekem semmi bajom sem lenne a kijelzö felbontásával. Ez egy zenemobil, nem kijelzöbajnok sharp, ami pedig csak fotózni tud szépen
Szerintem a célcsoportnak ez megfelel. Még egy üdvözlendő alternatíva a SE W szériája helyett.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Azert nincs benne QVGA kijelzö meg 3G mert ez egy ''alsokategorias'' Symbian telefon. A nagyobb felbontas, meg egyeb feature-ök majd az Nseries-ben...
A kisebb felbontas a hardvernek annyiban szamit, hogy igy gyorsabb lehet a telefon. -
Athos07
senior tag
Pár kiegészítés:
- ''...azonban visszaforgatáskor az operációs rendszer nem zárja be a programokat, így mind a kamera, mind a zenelejátszó fut majd a háttérben, foglalva a hasznos memóriát.''
Engem sokkal inkább attól ütne meg a guta, ha a táskában, vagy zsebben véletlenül (bár ahogy én néztem ez nemigen lehetséges) elfordulna a zene állásból, és kotorhatnám elő, mert kikapcsolt a lejátszó --- és mellesleg bezárni kb 6 másodperc, amiből 2 a menü gomb hosszan nyomvatartása... mint ahogy azt a szerző is jól tudja.
- én személy szerint simán boldogultam a joy-jal (lehet, a 3230-am miatt)
- a kamerában pozitívan csalódtam, ennél sokkal jobbat még az N70 sem csinált (az általam eddig látott legjobb képekhez viszonyítva).
- az az 1 napos készenlét nekem erősen meredeknek tűnik. Biztos ez? -
opr
nagyúr
Sz.tem ez csak még egy nokia, ami lehetne akár jó is, de asszem h a nokia-nál tömeges öngyilkosságot kéne lkövetniük ha végre kiadnának egy olyan telót amiben nincs valmi nagyon csúnyán elba... khm. rontva...
-
Pompi
nagyúr
Arról (is) szól, hogy az OP rendszer a 176x208-as felbontásra írt programokat skálázza fel a telefon által használt felbontásra. Sokan az N90 megjelenése előtt attól féltek, hogy a régi 176x208-as felbontásra írt programok az N90-en a bal felső sarokban lesznek a negyed képernyőt. Persze nem így lett. Van jópár screenshot arról, hogy miként néznek ki a 176x208-ra írt progik N90-en. Jól néznek ki
Kamera téma. Volt már pár Nokia telefon amiben hasonlóan helyezkedett el a kamera (6260, N90), mégsem került bele optikai zoom.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
nem hallottam meg errol, de most utananeztem.
Elsore ha jol ertem arrol van szo, hogy a rendszer tamogatja azt, hogy az alkalmazast tobb felbontasra is megirj. Szoval ha elkeszult az osszes felbontashoz, akkor nem kell plussz teljesitmeny a procitol. Viszont, hogy melyik keszul el az csak a feljleszotn mulik.
Ha felreertettem valamit, vagy tok hulyeseget irtam szolj. Ha van egy jo linked errol az is johet -
Jégkokó
veterán
Már vártam ezt a telefont, legalábbis a hozzátartozó tesztet.És sztem elég jónak tűnik igy elsőre , bár a kamerát tehették volna a hátuljára is ott nem zavart volna senkit se
-
shev7
veterán
Gondolj arra, hogyha azt akarjak, hogy ''regi'' szoftverek gond nelkul menjenek akkor vagy a kijelzonek ugyanakkoranak/egesz szamszor nagyobbnak kell lennie, vagy egy ''erosebb'' hardver kell bele, ami elvegzi a 176*208 as megjelenitendo felulet 240*320-ra nagyitasat, persze megjelenithetne 176*208 pixelen, de akor mi ertelme a nagyobb kijelzonek. (Bar lehet, hogy nem ez az oka)
-
tomcs
őstag
vajon ez a taviranyitos adapter menne 6230-al?
speedshopon neztem, ott nem aruljak. lcd-s van, ahoz 6230i kell, de ezen nincs kijelzo. egyebkent azt mondjak az lcd-s is megy csak epp kijelzo nelkul (de az nem is 3.5 jackes, aze nem jo) -
Frenky87
aktív tag
Ha ez az oprendszer ráülne a W800-amra, tökéletes telefonom lenne
/tudom h ez nem lehetséges
/
Nekem sok minden nem tetszik benne. Eléggé durung az alakja és a füles is ''furi''. A joy...hát a W800-é se nagy szám, de szerintem jobb. A kijelző lehetne ekkora méreten akár 320x240 is...nemtom miért nem azt rakta bele a Nokia... az oldalsó gombok is hiányérzetet keltenek... és... lehet, hogy hülyeség, de szerintem a K750/D750/W800/W810 jobb képet csinál.
Amúgy grat a cikkhez -
Frenky87
aktív tag
Kicsi hibák:
- ''(A pikk.pakk azért egy kicsit erős, elég nehezen lehet hozzáférni a ráshez, még akkor is, ha tudjuk, hogy hol van – Bog)''
Ez nem rés akart lenni?
- A Tiesto szám címe Letheal Industry helyett Lethal Industry.
mind2 hiba a 2. oldalon van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 3250 fiataloknak gyártott mobil. A zene és a fényképezés a fő jellemző a gyártó szerint. A gyatra kezelhetőség pedig szerintünk.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest