Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Na az még egy strapa telefon, láttam már pár ismerősnél olyan ramaty állapotban, tóba esve, napon hagyva, porban, sárban, stb, stb és még mindig megy. Hihetetlen konstrukció, de sajna a külső nekem nem jön be...
Szerk: Ez itt inkább OFF
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
peti9878
csendes tag
Meg tudná valaki mondani, hogyan lehet megcsinálni amikor hívni akarok és zene legyen a csengés helyett.én hívok! és nekem legyen ez a szám.
pl: Manga cum laude: pálinka dalA választ előre köszönöm.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Játékot szeretnék felrakni a telefonra.Letöltöttem a PC-re a jar, ill.jad file-t,rámásoltam a telefonra,s mindkettőre azt írja ki, hogy ismeretlen formátum. Hogyan kell alkalmazást telepíteni? -
TomPoe
tag
válasz bakterka #629 üzenetére
Állítólag megy az a2dp ezen a telefonon, de én tapasztalatból mondhatom, hogy nem. Ugyanis pár napja vettem egy sztereó bluetooth fülest, de valami iszonyat gáz hangja van és nem mellesleg mono. Gondolkoztam azon is, hogy esetleg a fülessel van valami, de nem, mert pár újabb telefonon kipróbáltam és azokon tökéletes hangja van. Úgyhogy én nemigazán tudom mire vélni ezt az a2dp jelzést.
-
vinistv
tag
Dehogy fogják venni, vagy ha igen, akkor 1 hét után sírva fognak rohanni az üzletekbe lecserélni a telót valami jobbra. Az egész készülék egy vicc, de valamiért nem nevetek rajta...
-
-
vinistv
tag
2 GB-os microSD-vel gondjai vannak?! Atya gatya, mi jöhet még?
-
-
meroly
veterán
Korábbi céges telefonok ezek voltak nálunk. Senkinek semmi godja nem volt vele.
Te amúgy most időutazol? Amikhez hozzászólsz azok mind legalább 1 éves cikkek.
Ez a telefon (is) teljesen rendben van. Egyedül talán a bekapcsoló gomb gyengécske, azt szokták cserélni. Párom használja, a gyerek állandóan elveszi tőle, dobálja, nyálazza, stb, még semmi baja nem lett. Karcok, ilyesmi van, de működik.Impossible is nothing
-
BillFisher
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni egy hozzáértő?
Vettem használtan egy 3110c-t. Minden OK vele, de kikapcsolt állapotban megáll az idő.
(Sajnos csak a telefonon).Szoftvert frissítettem (V 07.21), sim- és akkucserét próbáltam,
de semmi. Sejti valaki, mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni? Előre is kösz'! -
meroly
veterán
válasz BillFisher #667 üzenetére
Ezt hogy érted? Ha kikapcsolod este 11-kor, akkor mondjuk reggel hétkor mikor visszakapcsolod még mindig este 11 van?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz BillFisher #669 üzenetére
Érdekes, ilyet még soha nem hallottam. A szoftverfrissítés otthon volt?
Lehet érdemes megpróbálni egy boltit.Impossible is nothing
-
BillFisher
csendes tag
Lehet, hogy megpróbálom a "boltit is! Bár a Nokia veboldalról Nokia Software Updater-rel történt. Ja, és mindkét telefonon. Ez előtte és utána is produkálta ezt a jelenséget, a másik pedig se előtte, se utána. Én ebből arra következtetek, hogy talán nem szoftveres a hiba. Azért kösz'!
-
meroly
veterán
válasz BillFisher #671 üzenetére
Valószínű szoftveres lesz, de az otthoni és a bolti frissítés nagyban különbözik egymástól.
Amúgy baromira zavaró, mert így pl ébresztő órát se lehet állítani...Impossible is nothing
-
mikike33
csendes tag
Sziasztok!
Egy igen érdekes problémám lenne a 3110c-mel. A telefon T-mobil függő, de a T-mobilos kártyákat nem ismeri fel (kódot se kér csak megkérdezi h elindítsa-e a telót SIMkártya nélkül, pedig benne van a kártya). Kipróbáltam több t-mobilos simmel is de mindnél ezt írta ki.
DE:Ha vodafonos simet teszek bele akkor kéri a pint, elindul vele és annyit ír h korlátozva van a telefon. (???)
Pannonosnál ugyanez...Nem értem, ha van valakinek ötlete legyen szíves ossza meg velem mert már totál kiakasztott a teló.
Jah, a *#7370#-es kódot nem fogadja el, függetleníteni kóddal nem lehet, mert BB5-ös, szóval egyéb megoldás jó lenne.
Köszi nektek előre is
-
skrabi
senior tag
Kaptam egy ilyen telefont "cserekészülék" megnevezéssel, bár én ezt nem hívnám annak. Ez a telefon egy nagy darab sz@r. Egyetlen jó pont, a megbízható nokia szoft. Egyszerűen lehetetlen rendesen használni, a gombok nyomáspontja nevetséges, a képernyő pixeles még a rá optimalizált játékoknál is, a memókártyán lévő képeimet meg sem nyitotta... Zenei téren se nyújtott valami szépet, inkább nem részletezném. Sajnos még nálam van, de már nagyon várom vissza az enyémet. Megjegyezném, az enyémnek szoftveres gondjai vannak, mivel az egymást szerető, magyar nép vagyunk, most mindenki elkezdené majd hogy ha olyan szar, akkor az enyém mért van szervizben, az nem szar? Remélem nem bántottam meg senkit aki szereti ezt a telefont, nekem ez róla a rövid véleményem!
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Van egy 3110c-m és egyik napról a másikra kikapcsolt, raktam bele új akksit és azzal működik, de ha tölteni akarom, akkor kiírja, hogy nem kompatiblis töltő.Sw lett rárakva, ki lett pucolva stb.Szerintetek mit tudnék vele csinálni?Előre is köszi a segítséget.
-
Wolves#13
tag
Gondoltam, hogy nem ez a leglátogatottabb topic....
-
Hatchet
csendes tag
Pár hónapja az enyém is a töltőcsatinál gyengült el... ellenben 3,5 évig egész jól bírta a kiképzést, megérdemelte a nyugdíjat.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
Hatchet
csendes tag
Nálunk is az "alap" céges teló ez volt annak idején. Én két kollégámra emlékszem, hogy a bekapcs. gomb egyszerűen beragadt Nekik és nem mozdult semerre, soha többé.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
ther
aktív tag
Üdv!
Nokia 3110c-m problémája a következő: Működik, ha van benne memóriakártya, működik, ha van benne simkártya, de el se indul, ha mindkettő van benne. Valakinek nincs valami ötlete, hogy ez miért van?
ther
Aálírás
-
wiggen123
senior tag
Édesapám kb 5 éve használja elég mostoha körülmények között. Por, nedvesség stb dögivel. Kikapcsolva max. temetések alkalmával volt. Most kellett aksit cserélni benne, mert időnként kikapcsolt - megszakadhatott egy cella az akkuban -
Szerintem nagyon jó telefon annak, aki főleg arra akarja használni, amire egy telefont eredetileg kitaláltak.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
L4rs
tag
Sziasztok!
Beállításokkal bajlódom már egy ideje, de nem tudom beállítani, hogy a főképernyőn egy nagy digitális óra jelenjen meg. Ha pl le van zárva a billentyűzet, a hívásmegszakítás megnyomására megjelenjen ez a nagy óra, majd ismét elsötétedjen a képernyő. És a menübe lépés előtt is ott legyen.
Képernyőkímélő beállítást megtaláltam, ott be is állítottam a digitális órát, de az nem jelenik meg sehol.
Szemüveges embernek kellene, mert a jobb felső sarokban levő óra nagyon kicsi.
Tudna valaki segíteni? -
L4rs
tag
Képernyővédő kikapcsolva, energiatakarékos mód bekapcsolva, de elsötétedés után ugyan úgy a kezdőképernyő villan fel pár másodpercre a sarokban a kis órával.
Ahogy néztem egyedi témával meg lehetne oldani a nagy órát, de amiket láttam, ott az összes ikon, minden le van cserélve egyedire, amik nem nagyon tetszettek.
-
meroly
veterán
Na most megnéztem egy kollegámét.
Alvás mód be, energia takarékos mód be. Kijelzővédő ki. Mondjuk időzítés 20mp, akkor billentyű lezárása után látszik amit kerestünk, de háttérvilágítás nélkül. És nem is tűnik el. Ha a piros gombot nyomom, akkor a főképernyő jelenik meg.Impossible is nothing
-
kiir
tag
Nem vagyok biztos benne, hogy a különböző gombokkal a neked megfelelő módon villan föl, de én úgy használtam, hogy energiatakarékos mód: ki, alvás mód: ki, kijelzővédő: digitális óra. Így nyugalmi állapotban állandóan ott volt a nagy óra a képernyőn, csak persze világítás nélkül. Asszem a hívásmegszakító gombra ilyenkor először eltűnt az óra, de egy másodperc múlva visszajött, és akkor még világított a képernyő.
[ Szerkesztve ]
-
L4rs
tag
Kikapcsoltam, beletettem az illető SIM-kártyáját, és mostmár előjött az, amit te írtál.
Eddig semmi nem volt, de mostmár megjelenik az óra a billentyűzet lezárása után. Persze ez így nem lesz jó, keresni kell rá témát, de legalább az meglett, amit te írtál.kiir: próbálkoztunk mindenféle gombokkal, de csak egy tized másodpercre villan fel, ami természetesen nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy a "Mentett üzeneteket" hogyan tudom felvarázsolni PC Suite-ba? Nem sok opciót látok erre vonatkozóan, a bejövő üzeneteket felmásolta, de a mentett üzeneteknek se híre, se hamva, édesapámat pedig látva levőleg a pánik kerülgeti.
Elöre is köszönömNon omnis moriar.
-
renegat1
tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy fw-t ehhez a telefonhoz? Nem tudom milyen volt rajt, megpróbálnám újra éleszteni. -
TATU
csendes tag
Jó volt újraolvasni, főleg az azóta történtek fényében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest