Hirdetés

Nokia 3110 Classic - elavult, nem klasszikus

Bevezető, külső

A Nokia kijelzők terén valamiért mindig le van maradva egy kicsit - bizonyára mindenki emlékszik rá, hogy milyen sokáig erőltették a 128 x 128 pixel felbontású CSTN megjelenítőiket, amik azóta mindenki legnagyobb örömére eltűntek a piacról. Mostanában úgy látszott, hogy megváltozott a helyzet, a felsőkategóriás gépekben kiváló minőségű QVGA panelok csücsülnek, kezdtem megnyugodni. Aztán megkaptam tesztelésre a 3110 Classicot.

Mikor visszavittem a Samsung E200-at az XXL GSM-be, a Nokia 3110 Classicot kaptam helyette. A bugyuta elnevezésen még mindig nem tudtam túltenni magam: a cég a márciusi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az új modelltől hasonló sikereket remél, mint amilyeneket elődje produkált, innen az elnevezés. Mások szerint viszont ez a "klasszikus" telefonszéria elnevezése lesz a jövőben - ennek kicsit ellentmond az, hogy a 6120 is megkapta a jelzőt, holott okostelefon. Mindegy, nem ez a legnagyobb gond szegénnyel.

Aprócska, de tetszetős doboz, www.nokia-asia.com/3110 felirattal az oldalán - a nálam járt változat valószínűleg tényleg arról a kontinensről jött, mivel az angolt kivéve egy latin betűs nyelv sem volt rajta. A tartozékok listája igen kurta: töltő, sztereó headset, kézikönyv.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés