Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Azért én játszottam múltkor az m300-zal (egy 8 éves lánynak vették) és nagyon nem mondanám, hogy az jobb teló lenne! NINCS BENNE SEMMI! Komolyan, a menüt 1,5 perc alatt kivégeztem, az sms írás a körömnyi kijelzőn és a Samsungos ''nyomjál le legalább 12 billentyűt az üzenet elküldéséig'' útvesztővel, nomeg a borzalmas billentyűzettel a lehető legnehezebb. Márpedig telefonáláson és sms-en kívül másra nemigen használható (a rádió legalább benne van, és nem is kell olyan bonyolult módon bekapcsolni).
Szóval most tényleg merkérdőjelezném, hogy megint a Samsung lenne a jobb vétel. Az e250 legalább egy drágább telefonra hasonlít, bár drágább és csúszkás. Kapható még az e330 ami a legközelebb áll ehhez a kagylóhoz, az hasonló árban és tudásban is (persze a már leírt sms-mizériával).
És az árat is magaslom - ez a sorozat (1200-1208-1650-2630-2760) egyértelműen az agresszív olcsósításért jött ki - ehhez képest ez drága. Remélem a 2630 ennél azért olcsóbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia új alsókategóriás készülékének formavilága kicsit a régi Siemens modellekre emlékeztetett minket. Egyébként a szokásos.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest