Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Azért én játszottam múltkor az m300-zal (egy 8 éves lánynak vették) és nagyon nem mondanám, hogy az jobb teló lenne! NINCS BENNE SEMMI! Komolyan, a menüt 1,5 perc alatt kivégeztem, az sms írás a körömnyi kijelzőn és a Samsungos ''nyomjál le legalább 12 billentyűt az üzenet elküldéséig'' útvesztővel, nomeg a borzalmas billentyűzettel a lehető legnehezebb. Márpedig telefonáláson és sms-en kívül másra nemigen használható (a rádió legalább benne van, és nem is kell olyan bonyolult módon bekapcsolni).
Szóval most tényleg merkérdőjelezném, hogy megint a Samsung lenne a jobb vétel. Az e250 legalább egy drágább telefonra hasonlít, bár drágább és csúszkás. Kapható még az e330 ami a legközelebb áll ehhez a kagylóhoz, az hasonló árban és tudásban is (persze a már leírt sms-mizériával).
És az árat is magaslom - ez a sorozat (1200-1208-1650-2630-2760) egyértelműen az agresszív olcsósításért jött ki - ehhez képest ez drága. Remélem a 2630 ennél azért olcsóbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia új alsókategóriás készülékének formavilága kicsit a régi Siemens modellekre emlékeztetett minket. Egyébként a szokásos.
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet problémák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest