Hirdetés

Nokia 2760 - Siemens nosztalgia

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Hogy őszinte legyek, kicsit nehezemre esik e bevezető megírása. Úgy érzem, hogy mostanában egyre kevesebb valódi újítást tartalmazó készülék jelenik meg, a "rókabőrökről" pedig elég nehéz olvasmányos cikket írni. Az XXL GSM jóvoltából a Samsung L760 után ezúttal a Nokia 2760 nevű modellje pottyant az ölembe.

Az aprócska doboz nem sok jóval kecsegtetett - egy újabb alsós Nokia, gondoltam én. Kibontás után azonban más lett a helyzet, első ránézésre ugyanis nem a finn gyártó, hanem a szívemnek oly kedves Siemens jutott eszembe a készülékről. Alaposabban megnézve persze megtalálhatók rajta a tipikus Nokiás stílusjegyek is, de valami Siemenses van benne, amit az is bizonyít, hogy több - mobilok terén kevésbé járatos - ismerősöm is megkérdezte, hogy ez egy Siemens modell-e.

A külső elemzése előtt azonban nézzük, hogy mit találunk a dobozban. Sajnos nem sok mindent, a gépen kívül mindössze egy hálózati töltőt, sztereó headsetet (HS-47), valamint egy rövidke leírást. Ebben a kategóriában ez pont elég.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés