- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
RS6-roberto
csendes tag
Hello.
Van valaki aki felnéz még erre az oldalra?
Mert nagyon örülnék ha segítene valaki a problémámba.(elözö levelem)
Így ebben az állapotban kuka a telóm És már lassan ott tartok én is hogy kidobom mert
analfabéta vagyok hozzá és egyedül ugysem fog menni hogy megcsináljam. Sajnos még el sem tudom vinni egy szervízbe mert nem Magyarországon élek. Itt meg egy függetlenités is eltart egy hónapig erre meg csak vakarnák a fejüket.Ezer köszönet ha valaki válaszra méltat végre.
-
RS6-roberto
csendes tag
Hello mindenkinek.
Van egy problémám
Vettem egy motorola v8-at és igen különleges dolgokat müvel. Már bekapcsolás után ahogy kinyitom elkezd beszélni hogy adjak meg egy nevet a híváshoz és ez megy folyamatosan nem is enged belépni semmilyen menübe egyszer sikerült belépnem és kiderült hogy ez a funkcioja ki is van kapcsolva. A másik dolog a külsö kijelzö folyamatosan világít csak akkor alszik el ha kinyitom a telótés ez is be van állítva egy percre de nem alszik el még egy óra mulva sem. Nem tudom mi lehet a baja nem igazán értek hozzá de szerintem a szoftvere meghülyült. Várom a hozzáértök válaszát a jelenségre. És nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni abban hogy hol találok hozzá szoftverfrissítést és magyar nyelvet. Ja és vettem hozzá kábelt PC szoftverrel de nem tudom egyszerüen összehozni hogy felismerje a pc. Hát ennyi röviden elöre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest