- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hát, ahogy keresgettem ezt a Spyder 2 Express-t, 25-30K környékén láttam csak...ez nekem drága
Tudom, hogy a végeredmény a lényeg, de akkor is, azt figyelembe véve, hogy használnám egyszer, és kiadok érte ennyit...soknak találom, és ezt nem fikázásként mondom, csak tudomásul veszem, hogy nem az én pénztárcámhoz szabták ezeknek a kütyüknek az árait. Amúgy egy kis szabolcsi faluban élek, és kocsim sincs, tehát bajos lenne egy 30 pár kilós (és ami a nagyobb hátrány, hogy nagy térfogatú) dögöt becipelni valamilyen nagyobb városba kalibráltatni
Ezért lennék kíváncsi a csak szoftveres lehetőségre. Azt tudom, hogy műszerrel lenne az igazi, de ha ez van, hát ez van
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy 21"-os Fujitsu Siemens CRT-m...és nem vagyok teljesen kibékülve a fényerejével és / vagy a színeivel. Ezen hogyan lehet segíteni azt figyelembe véve, hogy nincs pénzmagom arra, hogy megvegyek egy kalibráló kütyüt?
Magyarán: lehetséges csak szoftveresen nagyjából helyes profilt kihozni a jószágból, vagy fenn áll az is, hogy mint a témában kevésbé (sőt: nem) járatos, elbarmolom?
(esetleg az a helyzet, hogy csak szoftverrel értelmeset nem lehet alkotni?)
Ja és jórészt filmre, tv-re, valamint általános munkára használom a gépet, Photoshop, ilyesmi nincs.
Köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest