Új hozzászólás Aktív témák
-
Joey877
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Még annyi kérdésem lenne, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, leginkább csak pislogok. Lehet az advanced módban is hasonlóan jó eredményre kalibrálni mint ha manuálisan állítom be a dolgokat?
Vagy jobban járnék ha 2-3 havonta felküldeném az Oázisban kalibrálni? (laikusként)
Mellesleg mekkora a különbség a colormunki meg a Pro i1 között? Mert a táblázat szerint csak a sebességben van különbség meg a kalibrálandó eszközök listájában. Nekem csak monitort kéne kalibrálnia az eszköznek.
Valamint mennyi időközönként érdemes kalibráltatni a monitort?
Köszönöm előre is!
-
Joey877
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Rendelkezem egy Dell U2412m típusú monitorral és egy intel hd 4000-el szerelt laptoppal. Ahol vásároltam a monitor kalibrálták is és kaptam egy icc profilt amit rendere be is töltöttem. Úgy alakult az életem, hogy szükséges lenne egy eszközt vásárolnám mert a mostani lakhelyem környékén sehol sincs erre lehetőség. Főképp retusálásra valamint webes grafikákhoz használom a gépet ezért szeretném a legjobbat kihozni az egész rendszerből. Mit ajánlanátok? X-rite i1 pro display, x-rite colormunki display vagy a spyder 4/5 családot?
Eddig a képernyőt csak a monitoron megjelenítve használtam, ám az utóbbi időben egyre inkább a munkafelületet "meghosszabbítva-kiterjesztve" használom a két képernyőt. (egyiken 1-2 program fut, míg a grafikai szoftverek főképp áthúzva az ablakot a monitoron használom.) Szeretném ha a fényképező és az adobe programok inkább Adobe RGB-ben dolgoznának,ám a web miatt jobb lehet srgb, A böngészők színhelyességéről visszább hol tudok olvasni?
Valamint ha megkapom az eszköz által a 2 különböző icc profilt,(laptop és monitor) gondolom egyszerre a kettő nem működik, ezért van lehetőség valami gyors váltásra windowson belül?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest