- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totoya76
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ez a készülékem van,s érdeklödnék,hogy honnan,vagy hogy tudnám a térképet frissiteni rajta,mert jelenleg 2006-os térkép van rajta....
Válaszotok elöre is köszönöm!Köszönöm:totoya76
-
Kicsirics77
veterán
heggeszteni kell a sys.txt file-t és nekem nem működik azóta rendesen mert vannak bizonyos helyek ahol az útvonal tervezés megakad és lefagy a rendszer
olvassgass itt de csak saját felelőségre csináld.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Gesalee
csendes tag
válasz Kicsirics77 #52 üzenetére
Szia kicsirics77
Elküldenéd nekem is hogyan tudtad mio c510-re feltenni az igo 8 -at!Előre is köszi a választ.
Privátba küldheted![ Szerkesztve ]
gexa
-
fr3ntzen
aktív tag
hello... van egy mio c510-e faternak és a terkepfrissitest szeretném rárakni...csak ott kezdődik a problemam, hogy egszeruen az istenert nem tudom telepiteni ezt a s*art.....valaki segithetne. priviket varom.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a mio gps-hez valahonnan kelet europa frissitést le tudok tölteni ingyen vagy felejtős. Segítségeteket várom priviben. Köszi.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
tyshka
tag
Halihó!
Tudnátok segíteni? Van egy MIO C510-m és a driver CD-je megsérült, anélkül pedig nem tudom csatlakoztatni. Tudna valaki egy inf fájlt küldeni?
Üdv Attis -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mio C510 re lehet fel tenni MioMap 2008at?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tibery
csendes tag
Üdv.
Mio c510-em van. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet frissíteni a térképet rajta? -
pocok13
csendes tag
üdv mindenkinek! Nekem egy MIO C520 - asom van full EU térképpel (a nyugat-eu kártyán) és "nem látja" az SD - kártyán lévő országokat
Erre tudtok valami megoldást? -
Stephen003
tag
Sziasztok tud nekem valaki segíteni van egy MioC510 -es Gps-em.
Szeretném frissíteni.
Alapvetően mi a különbség a gyári rátelepített Mio-map és az Igo szoftvere között mert ha jól tudom nagyon hasonlóak.
Rá tudom-e rakni az Igo-t a Mio C510-re?
Ha igen hogyan.
Hogy tudom törölni a régi Miomap-et?
Hogy rakom fel az Igo-t?Hogy tudom beállítani hogy ne vigyen le a főútról egy kis vacak útra csak azért mert lehet hogy 5m -rel rövidebb de sokkal rosszabb az út és teli van kanyarokkal.
Előre is köszönöm. Remélem tud valaki segíteni.
Nothing Real
-
Lamee
csendes tag
Sziasztok!
Filmlejátszó programot sikerült valakinek rádobnia? Kaphatnánk egy how-to-t ?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!Tudom,h ez MIO C510es topik,de...
Most szeretnék venni egy MIO C520-as GPS-t.
Olvastam róla tesztet!Azt írják,hogy nagy kijelzője miatt,jól lehet rajta filmet is nézni akár,de alapba nem képes rá.
Tudja valaki,hogyan lehetne filmet nézni rajta.
Jó dolog,mert ha megyek nyaralni és esik az eső,akár filmet is lehetne rajta lesni!Tud vki segíteni????
Tigris, tigris, csóvafény...
-
karzi
csendes tag
Sziasztok!
Én a a most megjelent Mio C720 magyar térképét raktam a SD kártyára és gond nélkül használja az én Mio C510 sem. Sajnos nem tudom felrakni a programot az C510 re a C720 pedig fúl térkép van rajta,mert akkor már működne a nyugatra is a térkép.
Sajnos a nyugat európai térkép nem ér semmit, mert csak a főútvonalakat (tán sztráda) ismeri pedig csak a fertő tavat akartam megkerülni az Osztrák oldalon. Semmit nem ér oda át a navigátor pedig úgy adták el nekem az üzletben, hogy benne van a nyugat európai térkép is.
Állítólag most már csak azzal adják el a mostani gépeket? Pedig én is drágán vettem.
Ezek szerint találnom kéne valakit, aki most vette a MIO C510 navigátorát, és akkor már rá tudnám telepíteni a gépemre, vagy crak program kellene hozzá ami sajnos nincs nekem.
A 2 gigás SD kártyámat kezeli nincs vele semmi gondom.
A készülékkel nagyon meg vagyok elégedve csak a határon nem szabad át menni nyugatra.
Balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek.
Karesz
-
Steven
addikt
Engem olyanok érdekelnének hogy lehet e böngészőt varászolni rá és Bluetooth --> telen keresztül netezni valahogyan vagy irc-ézni stb
aztán lehet e bármilyen szerkezstőt varázsolni rá esetleg pasziánsz stb ilyenekt valahogy
lehet e ce4.2 nél újabb wint rá tenni stbValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
StoneBridge
senior tag
válasz StoneBridge #39 üzenetére
Senki?
Sajnos nem találtam még megoldást a problémára.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
StoneBridge
senior tag
sziasztok!
A mobilomról a telefonkönyv bejegyzéseit hogy tudom rádobni a készülékre? Memóriakártyára kell másolni?
[Szerkesztve]Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
MioMap az iGO térképeit tudja kezelni ?
üdv, lakisoft- Árad -
-
kekegsm
őstag
A miomap es az IGO ilyen szempontbol ugyanaz.
A kesleltetes engem is zavar, de pl a 710-esen gyorsabb a dolog joval. Szerintem az 510-nel valami gond lehet a frissitessel a muholdhoz kepest. De nem hinnem, hogy ez a terkepszoftver hibaja, inkabb a SirfIII beallitasa.
Igazabol gyalog lehet nagyon eszrevenni, ha csak setalsz, akkor mehetsz egy kilometert is annelkul hogy a PNA reagalna. Ha lenduletesen mesz, akkor mar mozdul.
Hogy mikor szol, az utcafuggo. Nekem van amikor csak 100mnel, de van amikor az utolso 300 meteren 5szor kozli hogy mi a helyzet.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
d-boy
senior tag
Sziasztok.
én most vettem c510-et és nem nagyon vagyok megelégedve!
Először is moha bá lassabb, mint andrea és a hangja sem tetszik. Andreát viszont nem tudom bekapcsolni. Hogy lehetne női hangot varázsolni rá?
A másik pedig: lassu!
Előtte használtam párszor mitac mio 169-et igo2006-al, sokkal gyorsabban reagált a térkép mindenre, itt már rég rákanyarogtam az útra, és egy 5mp késéssel fordul utána a szoftver.
A másik gps-el andrea mindíg szólt 800m, 500m, 300m és 100m-el az esemény előtt, itt a csávó csak 300-nál és 100nál szól...
nem értem ezeket a dolgokat.
Ez a mioMap ennyivel rosszabb lenne az iGO-nál? pedig csak azt hittem a nevük más.If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
kekegsm
őstag
www.mioc510.fw.hu
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
zyzwarek
csendes tag
Hi
Ez a full EU engem is érdekelne....
Valszinü a license.db nem stimmel.... -
Sütike1975
csendes tag
Up! Tud valaki segíteni, srácok?
-
Sütike1975
csendes tag
Sziasztok!
Engedjetek meg egy kérdést. ma vettem meg a címben szereplő készüléket. Belenyomtam egy full europa IGO-t, de mintha észre sem venné, csak a saját belső memóriájából dolgozik. Hogy lehet ezen segíteni?
Köszi -
muxi-muxi
senior tag
Közérdekű kérelem! Van egy Mio 510-esem, segítsetek rá Nyugat-Európa szoftvert rakni! Aki tudja módját, az jelezzen privátban. Minden megoldás érdekel!!!
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
muxi-muxi
senior tag
Nagyon egyszerű, mint a faék. Tegnap vettem apámnak egyet, remélem bírja majd kezelni. Egy pár dolgot azért hiányolok róla. Nem bánnám, ha le lehetne tiltani az érintőképernyőt, mert így nem lehet walkmannak használni. Ez legyen a kisebb gond. Azt viszont egyelőre nem tudom, hogy hogyan lehet majd felvarázsolni rá az iGO-t, mert ami most van rajta, az édeskevés. (kelet-Európa, MioMap). Ha valaki tudja, megoszthatná velem.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
kekegsm
őstag
válasz Viktor0610 #25 üzenetére
oksi.
Egyebkent tud valaki ujabb updaterol? Nekem meg mindig az oktoberit dobja csak fel....
[Szerkesztve]Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
MODERÁTOR
Kolléga ara gondolt, h. majd hozzászól valaki, ha érdemi megjegyzése van a témával kapcsolatban.
Jelen esetben az upolás azért is elhagyható, mert a téma a top 12-ben kevés eséllyel látható (a többi fórum jobb pörgése miatt), az egyéb mobil részen viszont fent van, hisz' itt kevesebb a téma.Xiaomi 13T
-
kekegsm
őstag
up
-
vaughan
csendes tag
Hali,
azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom frissíteni a térképet? (Mac-em van, a CD-ket se tudtam megnézni)
Előre is köszi! -
kekegsm
őstag
up
-
kekegsm
őstag
Tapasztalat:
Irorszagban elegge erdekes a keszulek mukodese, foutak ok, de mellekutakban mar elegge hianyos, valamint sokszor bevisz az egyiranyuba is. Kisebb helyek rajta sincsenek.
Szoval so-so, mondjuk kb 80% a hatasfok, de hasznalhato.
Ja,ha valki updatelni akar, es Irorszag erdekli, ne tegye! Az update terkep (2006.10) sokkal rosszabb, mint a regi (2006.06), nem tudom miert.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
huszár
csendes tag
sziasztok! lenne egy kérdésem. honnan tudom letölteni a mio map updatert? (esetleg egy link jól jönne) ez tartalmazza a magyarországra vonatkozó frissitéseket is? ugyanos tegnap vettem egy ilyen készüléket és észrevételem szerint néhány utcát nem ismer (bp.) előre is kösz a válaszokat
-
kekegsm
őstag
Es azt nem tudjatok veletlen, hogy hogyan lehet elerni a belso memoriat valamilyen file managerrel? Mert en csak terkepcsomagokat tudok telepiteni, es nem minden orszag kellene belole
-
gyalog
csendes tag
Hello,
Tudja valaki, hogy férfi v nöi hangon beszél ez a kütyü?
elöre is köszi -
DeepDish
őstag
Saccra mennyiert lehet kapni es esetleg Sulinetre megoldhato e?
-
blueMerle
veterán
-
PrinczA
őstag
Én a C710-et használom, nagyon bejött.
Ha kell vkinek akkor lehet tudok ''olcson'' szerezni, garival, mindennel.
Akit érdekel keressen meg magánban! -
MODERÁTOR
Xiaomi 13T
-
djtoomi
addikt
A Mio ezelőtt jellemzően PDA készülékeket ruházott fel navigációs képességekkel, ám hamarosan kiderült, hogy a végfelhasználók igen is százaléka használja a kéziszámítógépét a navigáción kívül bármire.
pontatlanságok, de például az iGO-nak köszönhetem, hogy nem tévedem el a Wekerle-telepen és találtam egy rövidebb utat hazafelé.
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
blueMerle
veterán
Nekem van egy P900 + Wayfinder kombó, így le van tudva a dolog telefonos része is
Nekem bejön ez a PNA dolog, ha nem lenne a fent említett telóm+gps, akkor biztos vennék valami hasonló okosságot, ha nem is pont ezt
Engem is a multkor hibásan akart navigálni a szoftver, egy nem létezö utcába akart bevinni, néztem is nagyot, majd mint kiderult, igaz, ott volt valaha utca, de nagyon régen. Hozzá kell tennem, ez az eset egy faluban történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest