- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Ismerős-ismeretlen lapkával érkezik a Honor 400 család
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu363
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget, mi a megoldás akkor ha töltésnél is a számítógépre akar csatlakozni és nem tudom vissza léptetni?
Előre is köszönöm
Balu363 -
-
fightboy
csendes tag
Hello Mindenki!
Sürgős kérdésem lenne! Egy MIO C310-esem van akarom mondani volt mert ELVESZTETTEM!
Az a kérdésem hogy letiltható-e vagy a rendőrségen visszanyomozható-e úgy mint a telefonoknál, ha igen hol?
A válasz előre is köszönöm. -
Villanycápa
csendes tag
Amig Windows fút a szerkezeten , addig bizony oda kell figyelni hogy hol a RESET gomb..
. Nem véletlen hogy a PC házakon is ott ez a gomb rögtön a power közelében...
Talán ha újból olyan szinten tudnának programozni a Microsoftnál mint ahogy azt a hetvenes évek végén tették , akkor eszembe sem jutna ezzel szőrözni.....vagy op. rendszert kellene váltani a gyártónak , mondjuk Linuxra.Az űrsiklót sem Win.op. indítja... :)
-
PEPE85
senior tag
Bizonyos mértékben igazad van, de aki ennyire technika ellenes, hogy nem ceruzázik, nem ért legalább egy kicsit is a műszaki dolgokhoz, akkor valószínűleg ettől a megoldástól is idegenkedni fog attól függetlenül, hogy valóban még egyszerűbb lenne a kezelése.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
Dufresne
addikt
válasz
Villanycápa #16 üzenetére
Tartót soha nem resetre terveznek. Mivel nem az a normális üzemállapot, hogy resetelned kell.
A pc-ház gyártók sem csinálnak külön megoldást a bios reset megkönnyítésére, mert nem az a normális üzemi körülmény, pedig milyen sokunknak lenne rá szüksége -
Villanycápa
csendes tag
Nagyon szép szerkezet..de azért maradnék a Mio 169-nél , ahhoz még adtak egy pálcát amivel a képernyőt lehet bökdösni..mert azért nincs mindenkinek tömpe ujja mint egy gyereknek.
Itt is elkelne egy ilyen , mivel ha valami grimbusz van a szoftverrel , akkor mivel nyomja meg a delikvens a RESET gombot ?????
( mert azért elöfordulhat hogy szükség lenne rá... ) A másik érdekes dolog , ha a tartójába van helyezve , akkor aztán külön közdelem használni a RESETet
( ez a gomb a 169-esnél legalább a készülék tetején lakik , ahol elérhető ugy is hogy nem szedem ki a tartójából )
Szóval ,az a mérnők aki ezzel nagyot akart alkotni elég sz...r munkát végzett....
Talán majd legközelebb összejön neki....Az űrsiklót sem Win.op. indítja... :)
-
Kelly
csendes tag
Pont az a lényege hogy integrált térkép van rajta, nem tudsz rá tört iGO-t telepíteni. Kompakt készülék ami a Ti meglátásotokban a buta pórnépnek készült, aki nem akar telepítgeni, Windows-olni, telefonálni navigálni levelezni és még ki tudja mit csinálni 1 készüléken.
Bekapcsolod és navigálsz. Ennyi. Ha összeveted tudásban és lefedettségben egy Tom-tom, Garmin vagy egyéb eszközzel, akkor átlagosan nézve (megint ne menjünk bele a Garmin fanatikusok apróságaiba, amit 100-ból 2 ember használ) jobb, gyorsabb, többet tud és kb annyiba kerül.
Ne egy ..gyi Yakumo + feltört iGO-val hasonlítgasd, mert nem egy kategória. Ez egy PNA, az meg egy PDA. Arról vitázz hogy miért rosszabb ez mint egy Tom-Tom xy navigációs eszköz.
Eddig itthon elterjedtebbek a PDA-k navigációs célokra, és ha pusztán az árat nézed, akkor igen, spórolhatsz egy PDA vásárlásával. De nekem pl. MDA-m van külső GPS-szel és azt nem adnám oda nagyanyámnak hogy nesze itt a ceruza, aktiváld a Bluetooth-t meg párosítsd meg indítsd el, ja meg telepítsd, és utána írd be hogy...magyarul vannak olyan userek - valószínűleg ők nem itt fórumoznak velünk -. akiknek nem biztos hogy egy PDA jó vétel.
Uff beszéltem. -
PEPE85
senior tag
Térkép nélküli árat mondjanak, úgy lehet összehasonlítani és mivel szegény a magyar.... Speedshop-ban 115.800Ft I-go Kelet Európával ami tény, hogy külön 41.400Ft, tehát ezek alapján kb 80.000Ft lenne I-go nélkül ami még mindíg nem mondható túl barátságosnak mivel ennyiért teljes értékű PDA-t lehet kapni intergrált GPS vevővel.
Ettől függetlenül természetesen jó kis cucc ez csak nem ilyen áron, 70k-ért már lehet sikeres lenne.
[Szerkesztve]Watch 4k movies with Netflix :)
-
biokill1
tag
Egyébként a teszt jó! És személy szerint én örültem neki hogy elsősorban ugye mobilos oldal, de van rajta egy ilyen teszt is. Mert tényleg nagyon jó gps az autózáshoz. ÉS szerencsére egyre elérhetőbb is!
Olaszban már voltam az iGOval, és fogalmam nincs hogy találtuk volna meg a helyeket ...
Most pedig apósom használja a pda-mat igoval, ugyanis kamionozik. Először nagyon felidegesítette, de mostmár akar egyetÉn meg nem győzöm keresni neki h végre visszakapjam a sajátom!
rejtett up! :D
-
biokill1
tag
háttt... nagyon rosszul lőtték be az árát. Kevesebbet tud mint egy pda, de többe kerül
Hol itt a logikai bukfenc?
Nekem egyébként egy n500asom van, és teljesen jól szuperál vele az iGO. A pda-s része is tökéletes. (igaz a wlan és a bluetooth naon hiányik belőleNa de ezért volt ilyen olcsó! )
rejtett up! :D
-
Dufresne
addikt
Igen énis ezt mondom, pedig az alap ötlet jólenne, de nemértem miért ennyi az ára, ha butított oprendszer, semmi infra, semmi wlan, semmi bluetooth. Furcsállom. Bár igaz tomtom saját kis kompakt navigációs rendszere is 110 körül van.
Sőt, TomTom ONE szett csak 90k kelet európa térképpel, igaz nem olyan részletes, mint IGO, de akkoris
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Jó a MIO jó az iGo leginkább azoknak akik fuvarozgatnak az országban meg Európában. Apukám is szokott néha pl múltkor el kellett mennie Franciaországba és akkor tök jó lett volna neki.
mod.: tényleg drága egy kicsit mert egy mio 168 at már a média márktban is 95-ért kapsz tudom + iGo de akkor is..
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
~112k és szerintem ennyiért nem annyira éri meg, mivel eléggé butított benne az oprendszer és ennyiért már komplettebb szolgáltatást nyújtó pda-t lehet venni IGO-val együtt. Pl asus a632n PocketLoox n500, yakumo deltax 5...szóval van választék még olcsóbban is.
Igaz ebbe igo kelet európát raknak, de nemtudom a felhasználók hány %-a járkál külföldre.
-
blueMerle
veterán
Nagyon tetszik és ötletes dolognak tartom, habár az mp3 és a játékok része inkább megmosolyogtató
Én egy TomTom eszközt használok immáron 1 éve, teljesen elégedett vagyok vele. Ha nem lenne GPS-em, egész biztos hogy megvenném ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mitac most egy olyan készülékkel jelentkezik, amely szinte kizárólag navigációra termett.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- Külpolitika
- Egy ASRock alaplapban is leégett egy AMD Ryzen
- PlayStation 5
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok