Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Még nagyon odébb van, hogy mi boltot nyissunk, de addig is mélyül, ülepszik a tudás, gyűlnek az ötlete, aztán kezd formát ölteni a honlap, épül-szépül a hálózat, aztán egyszer csak megnyitunk 100%-on, nem lesz olyan, hogy karbantartás miatt nem elérhető, stb, semmi gixer. 
Hirtelen hogy megélénkült a totyik...
-
chop
őstag
Respect!

-
ALI_G
veterán
Ritkán olvasok ilyen élvezettel egy cikket, köszönöm!
Ahogy olvastam folyamatosan jöttem rá, hogy a sikeresnek kinéző web áruházak amelyeket néha látogatok, mind teljesítik az összes szempontot, és valóban mind elengedhetetlen egy jól működő kis-közép-nagy vállalathoz, céghez.
Azért ezentúl amit leírtatok rengeteg erőfeszítés kell, és biztosan teljes odaadás is, mert nem lesz gyümölcs
.
üdv.: Ali -
endru
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én egy másik oldalon találtam sok hasznos és konkrét támpontot, ötletet, segítséget online bolt nyitásához. Ajánlom mindenki figyelmébe: www.elker.hu [link] , Nyisson e-boltot! menüpont - de a többi rovat is hasznos.
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Épp kapóra jön a cikk, többedmagammal akarunk csinálni egy boltot és a netes vásárlásokat is lehetővé akarunk tenni, sok hasznos támpontot, ötletet merítettem a cikkből, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nagyon odébb van, hogy mi boltot nyissunk, de addig is mélyül, ülepszik a tudás, gyűlnek az ötlete, aztán kezd formát ölteni a honlap, épül-szépül a hálózat, aztán egyszer csak megnyitunk 100%-on, nem lesz olyan, hogy karbantartás miatt nem elérhető, stb, semmi gixer.