- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Még nagyon odébb van, hogy mi boltot nyissunk, de addig is mélyül, ülepszik a tudás, gyűlnek az ötlete, aztán kezd formát ölteni a honlap, épül-szépül a hálózat, aztán egyszer csak megnyitunk 100%-on, nem lesz olyan, hogy karbantartás miatt nem elérhető, stb, semmi gixer.
Hirtelen hogy megélénkült a totyik... -
chop
őstag
Respect!
-
ALI_G
veterán
Ritkán olvasok ilyen élvezettel egy cikket, köszönöm!
Ahogy olvastam folyamatosan jöttem rá, hogy a sikeresnek kinéző web áruházak amelyeket néha látogatok, mind teljesítik az összes szempontot, és valóban mind elengedhetetlen egy jól működő kis-közép-nagy vállalathoz, céghez.
Azért ezentúl amit leírtatok rengeteg erőfeszítés kell, és biztosan teljes odaadás is, mert nem lesz gyümölcs.
üdv.: Ali -
endru
csendes tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Én egy másik oldalon találtam sok hasznos és konkrét támpontot, ötletet, segítséget online bolt nyitásához. Ajánlom mindenki figyelmébe: www.elker.hu [link] , Nyisson e-boltot! menüpont - de a többi rovat is hasznos.
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Épp kapóra jön a cikk, többedmagammal akarunk csinálni egy boltot és a netes vásárlásokat is lehetővé akarunk tenni, sok hasznos támpontot, ötletet merítettem a cikkből, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged