- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
germol
csendes tag
Na ja, a 4-5 év csak a vágyaimat tükrözi, nem a valóságot. Ezek szerint a 10+ ezreket megint a "szellemi
értékért" fizetjük ki. Minőség az nem jár vele.
És volt valami rásegítés, hogy tönkrement Nálad? Pl. beszivárgó nedv., nyomás, hő, gyakori használat... Vagy ez csak a "pont kifogtam" körbe tartozott.
Azért kíváncsi vagyok a többi tulajnak mi a véleménye, tapasztalata az 555 és a 885 ről.
Tudja valaki fejből, hol lehet ujjas- trackball-os egeret kapni, vagy melyik topikba van info róluk?
-
germol
csendes tag
válasz
moland007 #80 üzenetére
Kösz a választ!
Végül is a képek is ezt támasztják alá, sajnos.
Kíváncsi lennék egy 2 éves re-tesztre, hogyan bírja a gyűrődést, mondjuk az 555-ös (látom ilyen sokaknak van). De leginkább a 8-as sorozatra lennék kíváncsi.A 2007-es cikk írója ennyivel elintézte a gombokat, ha jól látom: "...Műanyagból van az összes gomb, jól érezni a nyomáspontjukat...". Gondolom ez azt jelenti, hogy mind rugós.
Nem tudom miért vagyok olyan bizalmatlan ezekkel a gumisokkal, hiszen ez egy drága, márkás termék, 2 év garival. Tehát úgy 4-5 évig biztosan bírnia kell.
De jó tudni, hogy van mikrokapcsolós megoldás is. -
germol
csendes tag
HAli!
Majd elmegyek a MM-ba és kipróbálom, ha ott van még,
de addig is kérdezném, hogy a gombok a távkapcson milyen megoldásúak?Mivel van több fajta:
- a gumilap-os: sejtem miért használják (halk, könnyű megnyomni, hamarabb tönkremegy)
- laprugós: a mobilok gombjai is így működnek (csattog, könnyebb javítani...) na ez az amit én szeretnék látni a drága távokban.
Mert az összes eddigi távom a gumi+grafit 'átok' miatt halt meg (vagy piszkos volt=no contact, vagy aki nem ért hozzá megerőszakította, takarítás helyett a nyákot...)Szóval a 555-ös, 785-ös, és a 885-ös, milyen gombokkal rendelkezik?
Köszmindent!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest