- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Igen, supported és mégsem.
Az alapfunkciókat tudja, csak a speciálist nem.Ennek a nyomi távnak a bekeretezett Timer-Up-Down-Enter gombjait nem tudja és ezek nélkül se az órát, se az ébresztést nem lehet beállítani.
Pedig tudna külön ébresztést hétköznapra, hétvégére, ami nagyon fontos lenne, de így nem.Bezzeg a Sleep működik.
-
zetecR
addikt
Basszus, van egy Onkyo mini hifim, amihez nem volt táv.
Többek között azért vettem egy Harmony One-t, hogy az ébresztést be tudjam rajta állítani.
Persze a pontos időt sem tudom, mert nem ismeri azt utasítást, ami ahhoz kellene.Írtam a Logitechnek, némi bénázás után kisütötték, hogy kérjem el az Onkyotól a hex vagy pronoto kódokat, így be tudják tenni az adatbázisba.
Az Onkyo pedig azt írta, hogy ők a Logitechnek megadtak már megadtak minden szükséges infót, úgyhogy ha nem megy, akkor bocsi, mert 3rd party remote; vegyek gyárit...Mondjuk ez az USA Onkyo volt, lehet, meg kellene próbálni az Európait?
Szóval a lényeg az, hogy alapfunkciókat lehet, hogy tud 270000 eszközhöz, de teljes funkcionalitást ábránd elvárni tőle...
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
Harmony One+-on a Devices alatt abban a sorrendben jönnek elő a készülékeim, ahogy hozzáadogattam.
Ezt a sorrendet nem lehet változtatni? -
zetecR
addikt
válasz
Degeczi #1575 üzenetére
Tehát típusra lebontva nem tudom kiválasztani egy adatbázisból, hanem általános (ez esetben Onkyo) kiosztásokat kapok, amikben vagy benne van a kívánt gomb/funkció, vagy nem.
És még egy kérdés:
ilyen szempontból van különbség egy alapmodell (pl. 525) és egy felsőbb kategória között (One), vagy az adatbázis mindnek ugyanaz? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
nagyon régen volt Harmony-m, nem emlékszem, hogy olyan ritka és extra funkciókat is rá lehet programozni az eredeti táv hiányában, mint pl. egy Onkyo mini hifi óra állítást (Clock), vagy hangszín állítást (Tone) ?
Vagy a Logitech adatbázis is "csak" annyit tud, mint mondjuk az Androidos Sure, hogy van 25 Onkyo profil, aztán vagy találok vagy nem megfelelő funkciót?
-
zetecR
addikt
Nagyon jó hír, köszi mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest