- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Igen, supported és mégsem.
Az alapfunkciókat tudja, csak a speciálist nem.Ennek a nyomi távnak a bekeretezett Timer-Up-Down-Enter gombjait nem tudja és ezek nélkül se az órát, se az ébresztést nem lehet beállítani.
Pedig tudna külön ébresztést hétköznapra, hétvégére, ami nagyon fontos lenne, de így nem.Bezzeg a Sleep működik.
-
zetecR
addikt
Basszus, van egy Onkyo mini hifim, amihez nem volt táv.
Többek között azért vettem egy Harmony One-t, hogy az ébresztést be tudjam rajta állítani.
Persze a pontos időt sem tudom, mert nem ismeri azt utasítást, ami ahhoz kellene.Írtam a Logitechnek, némi bénázás után kisütötték, hogy kérjem el az Onkyotól a hex vagy pronoto kódokat, így be tudják tenni az adatbázisba.
Az Onkyo pedig azt írta, hogy ők a Logitechnek megadtak már megadtak minden szükséges infót, úgyhogy ha nem megy, akkor bocsi, mert 3rd party remote; vegyek gyárit...Mondjuk ez az USA Onkyo volt, lehet, meg kellene próbálni az Európait?
Szóval a lényeg az, hogy alapfunkciókat lehet, hogy tud 270000 eszközhöz, de teljes funkcionalitást ábránd elvárni tőle...
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
Harmony One+-on a Devices alatt abban a sorrendben jönnek elő a készülékeim, ahogy hozzáadogattam.
Ezt a sorrendet nem lehet változtatni? -
zetecR
addikt
válasz
Degeczi #1575 üzenetére
Tehát típusra lebontva nem tudom kiválasztani egy adatbázisból, hanem általános (ez esetben Onkyo) kiosztásokat kapok, amikben vagy benne van a kívánt gomb/funkció, vagy nem.
És még egy kérdés:
ilyen szempontból van különbség egy alapmodell (pl. 525) és egy felsőbb kategória között (One), vagy az adatbázis mindnek ugyanaz? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
nagyon régen volt Harmony-m, nem emlékszem, hogy olyan ritka és extra funkciókat is rá lehet programozni az eredeti táv hiányában, mint pl. egy Onkyo mini hifi óra állítást (Clock), vagy hangszín állítást (Tone) ?
Vagy a Logitech adatbázis is "csak" annyit tud, mint mondjuk az Androidos Sure, hogy van 25 Onkyo profil, aztán vagy találok vagy nem megfelelő funkciót?
-
zetecR
addikt
Nagyon jó hír, köszi mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest