- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matafaka
csendes tag
Ujra.
Nem tudjátok mire jó a HELP gomb? Oké, amikor mondjuk nem kapcsol be az erősítőm egy activity parancsra, akkor a help gombra bekapcsolja egyből.De nem jegyzi ám meg, minden esetben meg kell nyomni ! Tehát ahogy megnyomom a HELP-et, okosan bekapcsolja mintha elfelejtette vona, de ezt nem jegyzi meg.Tiszta felesleges, vagy én lennék béna ? -
matafaka
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen 525-ös Harmony.Csak elmonom a véleményem, elsőre nagyon szépnek tűnik, de csalóka ám, mert rohadtul nyekereg
.De nem is ez a lényeg.
Az activities-nél pl. ugy kéne ugye, hogy nyomok egy "TV-zés" funkciót és akkor sorra a megadott parancsok szerint bekapcsolja az összes készüléket, beállítja a bemeneteket stb. Namost az én Panasonic TVmet nem akarja sehogysem bekapcsolni, csak utolag tudom egy POWER TOGGLE gombbal, vagy számgombbal.Ellenben a kikapcsoló gombbal ami az irányító tetején van kikapcsol egyxerre mindent.
Másik, hogy mondjuk DVD-zés aktivitásnál, nem ad szabad kezet a program, pedig sokkal jobb lenne, ha mondjuk a DVD palyernek csak egy EJECT parancsot adna, és arra ugyan ugy bekapcsolna, csak épp hamarabb, és az egyész folyamat gyorsabb lenne.De sajnos a POWER ON parancsot is elküldi alapból, ami kivehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest