Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• schferenc77

aktív tag

válasz Degeczi #1531 üzenetére

Végül sikerült beállítani/betanítani a Harmony-t az RPi-n futó KODI irányítására. Kiválasztottam a Windows Media Center SE eszközt, és Fix commanddal betanítottam a lényegesebb gombokat. Tanulság (nekem, illetve más újoncnak): ha nem tanítok egy gombra funkciót, akkor azt nem is küldi ki a táv.

Egy furcsaság, de lehet, hogy ez a default: betanítás után (még nem volt activity felvéve), addig meg sem nyikkant, amíg a távon a Devices-ben ki nem választottam a Raspberry-t. Utána már küldte a megfelelő, betanított jeleket.
    Furcsa volt az is, hogy Kodiban a keymap editorral is be kellett tanítani az extra gombokat. Pl szerettem volna, ha az Exit gomb megnyomására a Home képernyőre ugrik bárhonnan a Kodi. Ehhez először meg kellett tanítanom a gyári távról a Home gombot, majd Kodiban az Open Home parancshoz rendelni Keymap Editorban azt a gombot. Hála istennek nincs sok spéci gomb :-)

Most felvettem az összes eszközt (vásznat, projektort, erősítőt). Azt hogyan lehet beállítani, hogy ha elindítom a Watch movie activity-t, akkor utána egyből a Rasberry device legyen az az alapértelmezett, amelyik a gombok jelét (és értelmezését) megkapja? MErt jelenleg, ha lenyomom a Watch movie gombot, akkor ugyanúgy nem reagál a Kodi semmire, mindaddig, amig a device menüben ki nem választom a Raspberry eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák