- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
---Lasali--- #321 üzenetére
csak tippem van... szal performance állásban valószinüleg ''hanyagabbul'' számolja ki a vidkari mind a pixeleket, mind a mozgásokat (kevesebb tizedesjegy pontossággal, vagy vmi), ennek következtében a dolog gyorsabb, ellenben néhol az előzők miatt rosszabb képminőséget kapsz. de csak tipp.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Stalker-2572 #217 üzenetére
nem teljesen igaz a hsz-ed 2. fele, 2ghz-en járó a64 simán nyomja le bármilyen tesztben a 2ghz-en járó bartont, 32bites üzemmód mellett is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #103 üzenetére
de jó is
nem 1 x2 (3.800+) láttam manapság 2600 fölött, az meg elég ütős...
amúgy kedves felfedező fórumtársam, ez nem az a64esek klubbja, valamint az amd vs intel topic, szal...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #97 üzenetére
Te, ki is oltott decemberben, hogy mekkora sz@r az intel?!
mer ha jól emléksztem, nem én voltam
-
EQMontoya
veterán
LOL
Szal:
[link]
[link]
eza 2 proci, ami kb egy súlycsoport árbanMert ugye, hamár a kinek mi van kérdésnél tartunk, a64 3.800+-t még nem nagyon láttam itt senkinél. Fehér holló...
A kis pentiumot árban pedig 1 sempivel lehet összevetni, és akkor ott is mind2 proci jól húzható. Nah, részemről cpu téma off -
EQMontoya
veterán
500-as vitesta 1 gigára vetitve kb 6e forinttal drágább 1 teljesen átlagos, borda nélküli 400-as ramnál (a normálisabb 400asokra gondoltam).
fLeSs: azért szúrta a dolog a szemem, mert érzésem szerint a procik nem azonos kategóriából származnak. én azt 1 percig nem vitattam, hogy a d 805 k jó proci. de ha tuning procit hasonlitunk össze, akkor azt tuning procival hasonlitsuk össze...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Jó, ez igy 1 kissé meddő vitának tünik, ahogy elnézem....
fLeSs: sztem több embernek van san diegoja, mint 3.8-on menő Pentium D-je
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #32 üzenetére
hmm... erről majd csütörtökön bent eldumálunk
fLeSs: ok, nem figyeltem. a p4 amúgy kapott feszt, vagy tényleg ennyire jó példány?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
a 4.000+ órajele 2.400mhz, szóval az már fx, ami 2600at megy, vagy tuning proci.
Tesztel kapcsolatban: szerintem a processzorok összehasonlitása azért nem volt fair, ugye ha jól láttam, az első képen egy 4.000+ volt... azért 1 san diego magos 4.000+ (ma már úgyis főleg ezt forgalmazzák) a legtöbb embernél alapfeszen ment 2800 körül, kis tuninggal pedig 3000 fölött is. sejtéseim szerint az intel kapott 1 kis plusz feszt, vagy nagyon jó példány volt, mivel az eddigi tulajok közül igen keveseknek ment annyit alapon. (pl a ph-s tesztjében sem)
magic7: LOL
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest